Tuesday, February 22, 2011

Bandung, Indonesia.

Hari Raya Aidilfitri Pertama, 2010


Tercipta 1 sejarah dalam perjalanan hidup aku... Mula melangkah menjauhi tanah air ini... Tak ada apa-apa pun sebenarnya, saja ingin beraya di suatu daerah yang asing ...  taaadaaaaa

TAMAN WISATA ALAM, TANGKUBAN PARAHU
 
Pengalaman yang indah, namun suasana hari raya semestinya tidak terasa. Kadang-kadang tu memang ar rindu gak bila fikir. Tapi aroma sekitar sini, buat aku lebih fokus nak tutup hidung. Bau busuk.. serius wooo .... hehehehe

Gerai-gerai di Tangkuban Perahu

MASA UNTUK MENJAMU SELERA. No Lemang, No Ketupat, No Rendang!!! Yang aku jamu pada 1 syawal ialah ........... taaadaaaaaa >>>>>>

-IGA PEDAS-
 Memang pedas, aku makan telan jer sebab dah lapar.. Tapi sedap ar.. IGA mmg enak sekali....

-Gerai Bergerak-

-Gerai Bergerak Penjalan Kaki-

Hidangan Santai & Sempoi
Gerai macam ni memang banyak lah kat Bandung.. Sebenarnya aku suka gak benda-benda unik macam ni.. Lepak-lepak, santai-santai tengok budaya masyarakat kat sini kan.. tapi tak faham pun apa diaorang cakap.

Seminggu spend time kat Bandung & kembali ke tanah air selepas zon aidilfitri reda... No rendang, No Ketupat, No Lemang 2010... Tersiratnya aku lega... Tersuratnya: aku dah sampai Bandung!!!

6 comments:

  1. Taman wisata alam tu mcm best ja..

    ReplyDelete
  2. thx sbb komen.... boleh lah ... gunung berapi...

    ReplyDelete
  3. bez nyer g bandung.. aq nk pegi gk r.. nk beli kain..haha

    ReplyDelete
  4. Dunia shopping..... so tahun ni ke mana plak?
    -FRSH

    ReplyDelete
  5. LIKE..............

    ReplyDelete
  6. walau ke mana hati dibawa...tetap x sama dengan apa yang dilalui...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.