Saturday, April 30, 2011

Kucing Itu, Manja namanya!

Hello ..... 
Ni kucing kesayangan adik aku yang bernama MANJA da Gendut ...
 
 




^^ Dialog ^^
 pahal amek gambar aku jer dari tadi. Stop it!!!!


^^ Dialog ^^ 
 eiii apa tu??? amek gambar aku lagi...
Nak nyorok, malangnya tak dapat, MANJA lagi besar dari batang kayu tu... + terkejut kot tgk kamera... macam nak terkam!

~~~~~~
 
CARA TIDUR MANJA yang tersohor!

 Macam nak tepuk jer .... Geram  tengok dia tido 
zzZZZzzzz

 Barangkali sedang mimpi something yang buat MANJA terkejut kot..
Owww My God!

~~~~~~
 First MANJA duduk belakang lap top aku, atas sebab apa aku tak sure ar kan. Dia selit belakang tu, ngam2 lah nak selit badan dia yang besar tu...
aku tak kesah...

Lepas tu..... ~~~~~
 Boleh tahan lah... dia amek port aku study.. Kiranya dia dah naik takhta lah... Tahniah MANJA.. Kau bakal jadi cikgu, pendidik anak bangsa kew? 
Tak boleh tahannya...
Dia punya muka selamba + tak bersalah...

~~~~~

>> Kucing Kesayangan Adik Aku...

PERTANYAAN :
  1. Cuba teka, aku study di mana????
 

3 comments:

  1. uncle datang kerana ada orang nak belanja kopi ...

    tapi uncle alahan dengan kucing !

    ReplyDelete
  2. beli kopi di hujung pekan,
    kopi diletak di hujung meja,
    tuan datang hamba alukan,
    malangnya kopi habis dibelanja.

    ReplyDelete
  3. comeynya...!!!
    manja...nak otograf..?! :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.