Sunday, May 15, 2011

HaVen Restaurant

Haven Restaurant 
Pusat Pelancongan Menara Tinjau,
Jalan Ampang - Ulu Langat,
43100 Bukit Langat, Selangor.


14 Mei 2011, 9.25PM

Selak-selak Menu, buntu nak makan apa!!! 
So aku pun suruh ADIK AKU YANG PRO tu pilihkan....

Ni Menu aku
JUICY LAMB RACK (RM26.00)

Cikgu RiNa punya!!
GRILL CHICKEN (RM25.00)

Ni cikgu Raja punya!!
SIRLION STEAK (RM28.00)


Ni Menu Arif Shah Order!
MIX PIZZA (RM35.00)


da Great Menu!!!
LOBSTER (RM79.00)
aDik aku order gak...
Tapi memang puas hati lah.... sedap...
yummieee.....

Secara keseluruhannya memang puas hati... Bayar untuk makan & enjoy view kat sini... Sangat kenyang! dan sangat seronok!!!!

Dah kenyang... jom balik!!

 NI JUMLAHNYA... Keseluruhan... puas hati lah....
sesekali.... adik aku paling banyak memberi komen.. well dia kan bakal tukang masak lah konon!


Daaa~ SeLamat Menjamu Selera.

Titik Santai :
Di puncak kutemui ketenangan itu.
Di puncak segalanya kulihat dengan jelas.
Di puncak segelanya terungkai.
Tiada lagi kepalsuan.
Tiada lagi ketulusan.
Segalanya kuketahui....



8 comments:

  1. waa...mahalnya makan kat menara tinjau..selalu lepak2 tengok pemandangan je..dah lama tak pergi sana..rindunya..=)

    ReplyDelete
  2. the foods look nice n yummy....i love lobster..yummmy

    ReplyDelete
  3. huhuh..byk nyer makan...mahal2 plak tue....

    ReplyDelete
  4. mmmm..sedapnya..
    saya nk lobster je..hehehe
    yg lain ambil kat awak.. :)

    ReplyDelete
  5. dulu time zaman skul je slalu lepak sana..mencari ketenangan..now mesti byk yg dh berubah...hehe....

    ReplyDelete
  6. bapak sodap aku tgk lobster tuh.. erm.. byk giler mkan.. hbis ker sumer tuh??

    ReplyDelete
  7. beshnyer.. hah.. sodapnyer lobster.. dah lamer x makan.. hahahah

    ReplyDelete
  8. It's remarkable to visit this web page and reading the views of all colleagues regarding this article, while
    I am also eager of getting knowledge.

    Feel free to visit my homepage: lasertest

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.