Tuesday, December 6, 2011

Ana akhiri zaman janda 11 Disember dengan anak Chef Wan


Ana Dahlia kini sudah bergelar tunang orang. 
6 bulan menyulam cinta, akhirnya Ana menjadi tunang kepada Mohd. Nadzri Redzuawan atau Chef Riz.

Bicara Ana Dahlia :
  1. Gembira sebab Riz dan keluarga menerima diri saya seadanya.
  2. Kagum dengan Chef Wan sebab tidak mementingkan darjat dan status. Memandangkan dirinya berasal daripada kampung. Tidak menyangka Chef Wan dan seluruh ahli keluarga memberi layanan yang cukup baik kepada keluarganya. Hal ini menunjukkan bahawa Chef Wan tidak langsung fikir soala darjat.
  3. Chef Wan seorang yang tegas dan cerewat namun berhati mulia dan baik.
Tarikh 11 Disember 2011 telah pun dipilih untuk diijabkabulkan. Keluarga kami tidak mahu bertunang lama-lama. Walaupun buat masa ni kami sibuk, namun kami akan cuba membuat persiapan yang terbaik. Riz juga tengah sibuk dengan MASTER OF THE CHEF 30 November 2011.

(Info dipetik daripada Mingguan-Pacaindera)


Titik Santai :    
Selamat Pengantin Baru yer.....
Suka tengok Master Chef... Walaupun Chef Riz ada sejarah yang kurang enak dalam master chef, tapi saya tetap suka menontonnya...

10 comments:

  1. Alhamdulillah..kang bagus semua artis camnie..takde laa timbul fitnah pasal khawin..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin baru...semoga berkekalan

    ReplyDelete
  3. yupp semoga pengantin berbahagia sepanang hayat.. memang betul x baik bertunang lama2, banyak syaitan yg akan menduga..

    ada hadiah khas untuk adik... jom p blog akak dapatkan alamat emel akak untuk adik emelkan alamat nak hantar hadiah tuu...

    ReplyDelete
  4. tu lah kan.. chef wan x jemput saya pun sob sob

    ReplyDelete
  5. you are sweet ana. semoga kekal ke akhir hayat ye!

    ReplyDelete
  6. sama2 dik.. akak mengajar sekolah rendah di perlis..thanks sudi melawat blog akak

    ReplyDelete
  7. akak dah folo.. ermm dunia pendidikan sekarang semakin mencabar.. tapi kalau jiwa kita memang sebagai pendidik mudah untuk kita mengharunginya.. buat masa sekarang leeza siapkan fizikal dan mental sebelum melamgkah ke dunia pekerjaan yang sebenar.. apa2 just ask akak.. insyaALLAH akan tolong

    ReplyDelete
  8. untong laaaaa dpt laki pndai msk.heeee

    ReplyDelete
  9. untong laaaaa dpt laki pndai msk.heeee

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.