Thursday, October 27, 2011

Real Steal : 5 Bintang!

Hello geng!! Lately ni entry asyik berkaitan Teater Mesin jer.. .. Actually dah 2 minggu nak buat entry berkaitan Real Steal... 

Dah tengok movie ni? Siapa yang belum tengok tu, Silalah serbu pawagam berdekatan. Sebab... 
  1. TAK RUGI wooo.... Memang best lah....
  2. Suasana saya tengok.. pergh siap org tepuk tangan masa lawan-lawan tu. So boleh bayangkan lah best or tak kan.
  3. Ada part touching... Air mata pun mengalir lah jawabnya
15 Oktober 2011... Bertempat di KLCC.. Saya layannn Real Steal... Gempax sih... Terjumpa MARIA FARIDA sekali.. Nampak muda dan cantik. Simple but kecantikannya terserlah. hahaha

Titik Santai :   
Jom layann Real Steal... Release tension..
Actually ada tarian robot dalam ni yang menjadi sumber ilham tarian robot dalam TEATER MESIN. Saat-saat akhir kami tambah tarian robot Teater Mesin. Tak Rugilah tengok Real Steal sebab dapat juga tolong tambah idea untuk teater saya... Like!!!

2 comments:

  1. Real steel mmg the best! cuma tak berapa suka intro sbb asik kalah je...tapi pas anak laki dia muncul baru lah mantap! bijak sgt budak tu...bapanya yg kepala batu pun boleh cair dan emosi hehe...tak rugi tengok..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.