Wednesday, November 16, 2011

Apa lagi Tentang Najwa Muhiddin

Yang telah merangkul 2 kategori dalam AIM 18 baru-baru ni... iaitu NAJWA MUHIDDIN ...
Sebenarnya, saya agak terkejut dengan persembahan pembukaan.. Well saya tak kenal siapa artis tu, TAPI....... Kagum giler dgn vokal beliau... mantap sih! 

Rasa kagum bertambah-tambah gak ar bila tengok beliau menang... Pendek kata, Najwa berhak dinobatkankan sebagai Artis Baru Terbaik... sebab vokal dia mmg perfect tooo...

Tahniah diucapkan kepada Najwa... Gunakan bakat anda sebaik yang mungkin ..... 

Kenyataan Najwa :     
dia sudah lali dengan pelbagai cakap-cakap yang sering mengaitkan kejayaan dikecapinya kerana status keluarganya lebih-lebih lagi sejak muncul dengan album pertama Innocent Soul pada Mac lalu. - dipetik dari laman ini.

Sesungguhnya, saya sangattttt setuju dengan kenyataan ini.... Gambateh Najwa... :-)

TITIK SANTAI : 
Nilai seseorang bukan kerana paras rupanya.
Nilai seseorang bukan kerana harta dan statusnya.
Nilailah seseorang dengan apa yang pernah mereka lakukan.

Dont Judge A Book By Its Cover! 


"Saya tidak kesah apapun yang awak nak kata, sebab saya tahu diri saya dan keluarga saya kenal siapa saya. Awak hanya hadir seketika dlm hidup saya dan mana mungkin awak kenal saya." -bisik hati geng santai.

2 comments:

  1. tu la org kita ...mcm mana nak maju...

    ReplyDelete
  2. hehehe..kadang2 saya selalu tersilap antara najwa nie dengan najwa latif..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.