Saturday, November 26, 2011

Dungun dan My Hero Birthday

Wowww..... Dah pukul 5 pagi, saya tak tidur lagi. Usai buat Dokumentasi Teater Mesin, tengok Playful Kiss Episod 13, 14 dan 15. Terus buat entry ni... Sempena BIRTHDAY MY HERO yang berada di Dungun sekarang ni. Too bad tak dapat celebrate birthday together gether....

So, saya buatlah entry ini khas buat Hero saya tersayang .... Honestly, You are so cute dan bila kita gaduh pasal sesuatu yang tah apa-apa, saya suka tengok muka awak yang bengis itu. Hahaha.... dan yang pasti selalunya, awak akan mengalah dengan saya. I LIKE !!!

Happy Birthday My Lovely Brother!


Titik Santai :  
Awak dah semakin tua, semakin dewasa dan tidak pula semakin tinggi... hihi...
1. Ingat... Study elok-elok....
2. Jaga Diri, Jaga Kelakuan dan Kurangkan MEROKOK....
3. Bawa Motor Elok-elok
4. Masak sedap-sedap untuk kakakmu yang penyayang ini.

5 comments:

  1. epi besday from me oso

    :) :) :)
    i'm back
    terbaeekkk!!!!
    jengjalan dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  2. pesan dr akak ntok adek ni.. hehe.. epy bufday jgak ntok adek 2..

    ReplyDelete
  3. Hai. Sory la sy mcm emo komen psl mjlh remaja tu smlm. Sy peminat mjlh remaja dulu, so bila dah x best skrg, sy vented my anger at ur blog pula. Sory eh.

    Anyway, ttg nak buat ruangan komen macam kat blog saya... yang mana eh? Nak supaya kita tulis info kita satu2 instead of option "choose and identity - google/openID" or nak ada gambar2 comel kat stp komen tu?

    Yang cara log in tu, sy guna layout wordpress, so mmg layout komen camtu. Tp utk yg ada imej2 comel tu, utk wordpress mmg ada plugin & setting utk buat camni. Kalau awk nak tau utk sapa2 yg guna wordpress, sy bleh la ajar. Utk blogspot x tau la. Cuba search "gravatar plugin for blogspot", mana tau ada. Gambar kartun2 tu default mode utk sapa yg x ada Gravatar (www.gravatar.com). Sapa yg ada Gravatar, imej dia ada macam yg saya punya tu.

    Anyway, happy b'day to ur bf!

    ReplyDelete
  4. Oh, ikon reply. Ntah. Ada je kat sini. Memang default setting utk layout wordpress Twenty Twelve and Twenty Ten. Selalunya sy klik "reply" tu. Tp since gravatar tu akan jadi besar kalau utk box reply (sebab malas nak tweak html code. lol) so kdg2 sy komen mcm biasa or komen kat blog orang tu.

    Tp kalo nak tau apa2 plugin or html tweaking/editting, google je. Cuba try search "how to allow reply in comment for wordpress". Mesti ada forum yg bincangkan topik ni. Selalu, camtu la sy dpt jumpa plugin/cara yang sesuai

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir untuk beliau juga

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.