Wednesday, November 16, 2011

Glory Jane / Man Of Honor

Nak kongsi feedback drama Korea : Glory Jane / Man Of Honor

Walaupun drama ni belum habis ditayangkan dan sehingga kini baru dimainkan 10 episod, so far GLORY JANE ni mmg betul betul glory lah.....   klik SINI utk tgk drama ni ....

  1. Cerita yang penuh dengan kekeluargaan dan detik dramatik yang sgt mendalam.
  2. Pengorbanan seorang anak.
  3. Kesusahan dan kepayahan sebuah keluarga.
  4. Detik percintaan yang kian mekar namun atas sebab tertentu terpaksa dipendam.

Apa-apapun, cuti sem ini layannn drama dan movie di panggung terdekat lah jawabnya.

TITIK SANTAI :  
Kepada semua penuntut IPG, Selamat Bercuti!!!

3 comments:

  1. Wah..aku tak boleh update blog..Masalah apa tah..Aku tgh layan Lie To Me..hahah

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti dan layan movie..ajak sy sekali bo haha

    ReplyDelete
  3. lepak 12minit sini membalas kunjungan..btw nice blog..keep it up :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.