Saturday, November 19, 2011

Lisa Surihani : Di sebalik Kisah


Tajuk entry ni sebenarnya, tajuk story dalam majalah HARMONI ... saja nak kongsi di sini. Lisa Surihani nampak cantik sekali. Tak rugi lah beli majalah ni kiranya. Banyak yang dibincangkan. Antaranya :
  1. Berkaitan hubungan Lisa dan Mia berenggang itu tidak tepat sama sekali. Melihat Lisa melayan kerenah Mia, jelas menunjukkan bahawa semua itu hanya gosip semata-mata.
  2. Lisa mengaku bahawa dia dan Yusry memang dalam perhubungan.
  3. Lisa tertarik dengan Yusry kerana sikap Yusry yang matang. Mentaliti Lisa dan Yusry cukup serasi.
  4. Yusry juga seorang yang gentleman, family person dan berpendirian tetap serta menghormati pendapat orang lain, juga  tidak suka bergosip.
  5. Sikap Yusry yang tidak suka bergosip banyak mengubah Lisa agar tidak bergosip apabila melepak dengan kawan-kawan.

TARIKH ..... 
  1. Kesibukkan jadual kerja menyebabkan masih belum memikirkan tentang perkahwinan.
  2. 2012, sangat terkejut. Kenyataan tersebut bukan daripada mulut Lisa.

LAKONAN ....
  1. Lisa memang agak teliti pilih watak, sebelum ni pun Lisa memang akan berbincang dengan mummy untuk sesuatu watak yang bakal dilakonkan.
  2. Sekarang, walaupun Yusry tidak pernah tanya apa yang Lisa buat, tapi bagi Lisa itu satu kemestian
  3. Lisa akan beritahu Yusry terlebih dahulu berkenaan cerita dan pelakon yang berganding dengan Lisa. 
  4. Pada Lisa,  lebih baik maklumkan dahulu sebelum timbul sebarang gosip.
  5. Lisa respect dengan hubungan ini.
  6. Sebagai wanita, dia tidak boleh lari daripada perasaan cemburu. Jadi, sebelum timbul perasaan cemburu, lebih baik kita ceritakan perkara sebenar agar dia faham situasi tersebut.
Actually ada lagi pasal si comel Mia Sara.... Bakal menyusul di entry akan datang......

Titik Santai :   
Sebab apa saya selitkan berkaitan Lisa Surihani di blog saya yang selalunya lebih kepada rutin saya.
Sebab Saya Minat Lisa Surihani....... la la la la la

3 comments:

  1. oh..so skang study lagi lah ni?AQue mentah lagi lah dalam dunia blog ni..last year bulan 12 start enjin blog ni..hehehehe rasanya dah nak genap setahun..hehehehe tapi...heheheheh

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.