Wednesday, November 23, 2011

Roomate anda Penyayang tak?

Hello.... Kali ni nak share gambar burger XXL...

Al-kisah, sebenarnya saya order makanan dgn roomate, dari pagi tahan lapar sebab malas nak kuar beli makanan. Sekali dia balik kul 4 petang, ni dia bagi... 

"Uiii .... naa....." 

Cara makan - keluarkan sekeping tu.
Kalau tak, mahu koyak mulut den...
Roomate oh roomate!
perli ker apa ni....

Ada lagi saya order, tart telur 3...

Apa-apapun, sebelum 10 malam, semua dah habis..


Titik Santai :   
Ingin menikmati cuti 6 minggu ini dengan penuh ketenangan dan keceriaan.
Ingin mengakhiri 2011 dengan baik dan mula 2012 dengan episod BAHARU.
Berharap mereka yang mencoret titik hitam pada helaian 2011 saya, tidak lagi berkunjung dengan warna hitam, hadirlah dengan warna pelangi.


3 comments:

  1. Cukup besar burger

    ReplyDelete
  2. akak penah seorg roomate yg sesgt baiknya..tlg sidaikan kain...tlg ambikkan makanan...huhuhu... sampai akak terfikir kalu akak ada abg yg belum kawin nak je ku buat my SIL...malangnya abg2 ku sudah berkahwin semenya...

    ReplyDelete
  3. besarnya burger! kompom kenyang neh..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.