Monday, December 26, 2011

Awal dan Scha Bila Kahwin?

Salam Sejahtera 

Pelakon favourite saya dah umumkan tarikh pernikahannya... Kini, menanti satu lagi artis pujaan iaitu Awal dan Scha.Tadi, selak-selak akhbar jap, ada berita pasal mereka... Teliti jer baca... Fuhhhh......
  1.  Scha akui bakal berkahwin dengan Awal Ashari antara Mac hingga Jun 2012.
  2. Time frame yang kami beri kepada pihak PICC adalah sepanjang Mac hingga Jun depan. Jadi, tak sure bila tarikh sebenarnya.
  3. PICC tak beri tarikh lagi, katering tak ada lagi, kursus kahwin tak pergi lagi, baju kahwin pun tak tempah lagi.
  4. Tema perkahwinan nanti di PICC nanti ialah Melayu Kotemporari.
  5. Desas-desus yang menyatakan Astro akan mendapat hak penyiaran eksklusif perkahwinan kami menjelang Februari adalah tidak benar.
Titik Santai :   
Tak sabar nak tengok wedding Lisa Surihani ....
Wedding Awal-Scha lagi lah tak sabar....
Macam aku plak yang kahwin... t0ing t0ing ......

15 comments:

  1. nampaknye akan ade lagi wedding of the year..hehe

    ReplyDelete
  2. Uikk ! nak kahwin ke ? alahai melapaslah Benjy .... huhuhuhu !

    ReplyDelete
  3. aku pun dh peg kursus kahwin.hehe..

    ReplyDelete
  4. wah dua2 artis nak buat kat PICC yea :)

    ReplyDelete
  5. fikir org len je ker,. diri sendiri tu camne..

    biarkan mereka artis.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. cik syue pon nk wat kat PICC la! kah2

    ReplyDelete
  7. huiiii.. PICC ... mahal belanje tu.. kaya btol artis2 kite nih.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. Sponsur kot.....
    kita2 ni mana mampu sih,,....

    ReplyDelete
  9. kalau artis kahwin semua kena sponsor...

    yang duda pun kena sponsor lagi= Yusry 2kali kena sponsor..haha

    ReplyDelete
  10. mmm...scha kawin dengan shaheizy sam lagi baik...hehe

    ReplyDelete
  11. saya tendang kesemua churp2 awak...harap tendang balik yea...hehe

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..kan bagus kalau semua artis buat camnie time nak khawin..takde laa timbul fitnah...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.