Friday, December 2, 2011

Demam Ombak Rindu (Seating)

Entry kali ini pasal Ombak Rindu lagi bukan apa, sebab rata-rata semua hangat membicarakannya. Saya pun terjahlah laman GSC Mid Valley, tengok seating... Saja-saja jerr...
Ramai yang kata penuh dan susah dapat seat... 
Kongsi sikit komen dari page Ombak Rindu :

Seating di Mid Valley untuk hari Sabtu (3 Disember 2011)






ALAMANDA, Putrajaya : Sabtu, 3 Disember 2011 (Tayangan dah hampir Sold Out)


Buka 2 Hall pun hampir penuh.... 
Tahniah kepada semua krew Ombak Rindu!!!

Tak tahulah panggung di tempat lain macam mana...
Selamat Menonton Semua!!

Titik Santai :   
Maklum balas saya... klik sini
Kisah dalam panggung masa saya menonton... klik sini

9 comments:

  1. ermm.. masa saya tengok pun memang ramai sangat..tp jujur, saya rasa novel dia lagi bagus.. entahla..mcm ada yg tak kena.. mayb sebab xbjaya membuatkan saya menangis..hehehe

    ReplyDelete
  2. walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
  3. ta dapat la na tgk ombak rindu kt pggung.. kelantan ane de cinema la dear.. huhu..

    ReplyDelete
  4. wahh memang pecah panggung ar.. saya tak tengok lagi.. jom awak belanja hihihi...

    ReplyDelete
  5. Haaa????alamak cne kiz nak tengok esok nih

    ReplyDelete
  6. haha...tu la cite ni promosi kuat gila...kalah Legenda Budak Setan dulu walaupun for me, Legenda Budak Setan lagi best...haha... jemput baca review kami di kakiwayang.com

    ReplyDelete
  7. huyyyooo laku nyer filem ni.. tu ade dua "love" tu seat awak ari tu ke? hahaha.. siyes nak tengok.. haha tapi xde masa pulak.. test assignment bagai, finl exam.. kikiki.. :p cerita melayu memang hebat kot~ cayalah.. :)

    ReplyDelete
  8. minggu pertama ni sure selling fast tiket ombak rindu. nak beli, guna online je...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.