Friday, December 16, 2011

Kenapa iPhone 4S direbut?

Salam Sejahtera ....

Pasti semua sudah maklum bahawa iPhone 4S sudah mula dipasarkan. Tengok berita pun, bukan kepalang manusia ingin memilikinya.....

Apakata kita tengok plan iPhone 4S ni..... Click gambar untuk view lebih lanjut .... 
Boleh lah kita tahu anggaran perbelanjaan kita....
Sama ada iphone ni sesuai dengan kita ker tak???
ads

Bring out the best in your iPhone 4 with Maxis talk and data plans.
The iPhone 4S is finally here! Choose a Maxis iValue plan that’s right for you!
Titik Santai :   
 Saya telah memiliki iphone 4 sejak bulan Mei yang lepas. 
Belum sampai setahun jagung pakainya...
Sooo.... Mana mungkin saya nak pakai iphone 4S kan...
kayap lah nanti...
 


10 comments:

  1. huhu...nak jugak...jugak!!

    ReplyDelete
  2. huyyyooo nak pakai iphone 4 memang kayap lah~ haha. oh hari tu lupa nak kasi taw pasal bbuh iklan nuffnang tu. btw dah pandai letak bawah entry tu. Alhamdulillah lah~ hehe. :)


    btw entry single itu hodoh tu cuma pandangan hati kadang kala tak de niat pun nak mengutuk. :) saya sentiasa mendoakan yang terbaik buat pasangan yang ada. :)

    ReplyDelete
  3. teknologi tak dapat dikejar., lepas satu, satu lagi keluar., kalau nak jugak, alamatnya makan megi jelah..

    ReplyDelete
  4. Menarik HP ni tapi tak mampu lagi skrg...tunggu harga jatuh sikit br lah beli LOL...

    ReplyDelete
  5. done!!..hehehe..iPhone 4s nie dengar kata nothing much diff berbanding ngan iPhone4 tapi tatau laa..tak pernah pakai pun..heheh

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. tak ada beza pun........

    ReplyDelete
  7. as long boleh col

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.