Saturday, December 10, 2011

Lisa Surihani Menyanyi, Jom Dengar!

Salam Sejahtera Semua ... ...

Dari tengok Man Utd vs Basel pagi khamis tu, terus blogging then dengar radio sampai pukul 10 pagi. (peliknya tak ngantok pula semalaman tak zzZZzz).. Buka Twitter, Lisa Surihani akan ke udara di Hot.fm. Apalagi, buka radio lah ....

Di akhirnya, Kak Lisa kita menyanyi sih... Katanya, kalau karaoke, Lisa Surihani akan nyanyi lagu Awie ni. Apa lagu tu???  Meh dengar ni .... 


video

Titik Santai : 
Sepanjang dengar Hot.fm pagi tu, saya rasa terhibur lah. Tu yang tak ngantuk.

Tapi lepas tuuuu..... Uiiii naaaa...... Sakit Kelapa!!!!!

17 comments:

  1. wah hebat eh lisa nyanyi lagu awie.. tingin na dgr dea nyanyi..

    ReplyDelete
  2. huyyooo minat gila kat lisa surihani ye??? huhuhu btw she is perfectly nice to be an idol.. hehe,,

    Btw ari tu awak dah dapat tak cara nak letak nuffnang tu kat bawah post? mula2 copy code nuffnang tu.. lepas siap type entry tekan button HTML sebelah COMPOSE tu then paste code tu kat hujung HTML entry yang awak type tu.. :)


    btw email saya home_afif@yahoo.com klu awak nak forwardkan details untuk hantar kat Tunas Cipta tu.. ;) terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  3. Hihi..comel gak rupanya lisa surihani menyanyi..

    ReplyDelete
  4. hehehe...mesti merdu suara dia nie

    ReplyDelete
  5. wahh ni yang jatoh cinta dengan Lisa Surihani ni hehehe

    ReplyDelete
  6. wah...Tragedi oktober..... (",)

    Lisa Surihani... ni cute....huhuhu

    ReplyDelete
  7. haaa kite pnh dgr ni!
    sebijik kot!
    hahaaaahahaa!!

    ReplyDelete
  8. ehehe.. kelakar plak.. serupa macam saya la.. kalau tengok bola sampai pagi, macam tak reti nak tido..

    tapi bila dah bergerak macam nak pegi keja atau jalan2 pagi tu, terus kepala sakit dan berat nak masuk tido... ehehehe

    ReplyDelete
  9. cantiknyeee Lisa Surihani.rin pun ada dgr Hotfm tem Lisa dtg konti.tp xsmpat dgr tem dia singing.huhu

    ReplyDelete
  10. Lisa tersangatlah comel..apa lagi menyanyi ni, tak dpt dengar tapi boleh imagine le haha

    ReplyDelete
  11. td baru dengar ulangan dia kot..sedap gak suara dia..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. lisa lisa lisa
    saya selalu jeles dgn dia sebab tunang saya sangat suka dia
    haha!!

    ReplyDelete
  13. I LIKE LISA TOO.....-lala

    ReplyDelete
  14. lisa!!! syg dia! comel btol

    mis klik iklan awk ya..(mis balas klik awk blik,tQ ^^)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.