Saturday, December 24, 2011

Mission Imposible: Ghost Protocol (Memang Imposible:Review)

Salam Sejahtera

23 Disember 2011 barulah saya terjah panggung tengok movie ni. Sempena meraikan adikku balik dari Terengganu (macam lah jauh sangat kan Terengganu tu)....

Mula-mula tengok macam rasa borink, bukan apa... Banyak bebenor penerangannya tu, sakit kepada den nak faham mission nyerr..... Tapi tak lama lepas tu, "wowwwwww" sampai ke habis

Berlatarkan negara India dan Dubai, cukup mempersonakan!! Teruja sih.. Siap ada pelakon hindi lagi dlm  MI4 kali ni.

ADEGAN PALING "IMPOSIBLE"
Memang super sih... panjat menara tertinggi di dunia tu... Mau tak kecut jantung tengok... 
Betul-betul IMPOSIBLE !!!

ADEGAN PALING TERPESONA
Kereta idaman sih... Rasanya kereta ni memang jadi idaman semua orang !!!
BMW Vision Efficient Dynamics

ADEGAN PALING MENDEBARKAN

Pelakon Hindi Yang Terlibat (Sebelah kanan)

MI4 better sebab ada unsur KECINDAN (jenaka)
KESELURUHANNYA :  

Titik Santai :
Puas hati juga lah tengok. Dapat juga tinjau-tinjau menara tertinggi dan suasana Dubai. 
"Ingin melalui hari seterusnya dengan lebih kejutan dan imposible" .... la la la.....


22 comments:

  1. good entri...........

    ReplyDelete
  2. rasanya dah lama saya tak ke panggung wayang..huhu..

    ReplyDelete
  3. tak sempat nak buat entri citer pas tengok... hehe..pas ni kot...

    uiks..3.7 jer???kedekut..huhu

    ReplyDelete
  4. Aduhh !! kereta tu smart nak mampos tu :) rasanya harganya sama macam 100 tahun gaji Benjy ... kekekeke

    ReplyDelete
  5. Memang cerita MI4 ni best ... walaupun benjy belum tengok lagi sebab duit ada 5 ringgit sekupang je .. tetapi terkenang cerita mi3 mesti meletup punya ...

    ReplyDelete
  6. Memandangkan duit ada 5 ringgit sekupang tak dapat tonton TGV tetapi masih boleh beli cetak rompak ... hehehehe jangan marah :)

    ReplyDelete
  7. Nak bagi tahu ni ... sebenarnya rupa tom cruse tu ada iras-iras benjy tau ...

    ReplyDelete
  8. 3.7 jer ker..hmmm..i tak tengok lagi tapi boleh laa gi tgk nanti..hehe..at least rating lebih 3..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. owwhh..anil kapoor pun blakon eh..kalo best trngin jugak nk tengok..:-)

    ReplyDelete
  10. aie tak tengok lagi yg ni..semalam tgk tv3 rasa macam best pulak...selalu tak layan pun cerita macam ni,hehe

    ReplyDelete
  11. hooo..
    kalau 3.7..
    malas la nak tgk..hehehe

    ReplyDelete
  12. huhu harap2 dapat tengok gak.. tapi maklumlah dah nak final.. hectic siket :( huhu :p

    ReplyDelete
  13. selalu g pggung tgk movie.. jeles ara..

    entry baru ara..anak sedara ara saket :(

    http://izara4eva.blogspot.com/2011/12/get-well-soon-mia.html

    ReplyDelete
  14. betul memang best cita ni..tapi pelakun hindi ini kejap ajer lakunannya...

    ReplyDelete
  15. Hey this is kind of of off topic but I was wondering if
    blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
    I'm starting a blog soon but have no coding know-how
    so I wanted to get guidance from someone
    with experience. Any help would be greatly appreciated!



    my webpage; write my essay

    ReplyDelete
  16. Someone essentially help to make significantly posts I'd state.
    That is the first time I frequented your web page and so far?
    I amazed with the analysis you made to create this particular
    put up incredible. Great job!

    My website:

    ReplyDelete
  17. Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard against
    hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions?


    Visit my page lasertest

    ReplyDelete
  18. Garrosh a confié à Zaela, le Seigneur de guerre du clan Gueule-de-dragon, la mission de construire une arme apocalyptique de la
    Horde de Fer au cœur du Mont Rochenoire.

    my page clicker heroes cheat

    ReplyDelete
  19. Hey there, I think your sute might bee having browser compatibility issues.
    When I look aat your blog in Firefox, it looks fine but whuen oening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a qquick hezds up! Other then that, wonderful blog!


    Review mmy blog: clash of clans Hack tool online no survey mac

    ReplyDelete
  20. how to cipher and penalty with it. If you are attempt for, so
    do not desire to melt off your living with poverty-stricken outgoing decisions.
    location are about tips and advice you've publication Hera.
    All it takes you boost with refinancing can be you as a few pieces that fit you Air Max Cheap UGGs Michael Kors Outlet Online Coach Factory Outlet Cheap Jordans For Sale Cheap Ray Ban Sunglasses Michael Kors Outlet Online Jimmy Choo Shoes Nike Free Run
    Coach Factory Outlet Kevin Durant Shoes Jimmy Choo Shoes Coach Outlet Red Bottom Shoes
    Ray Ban Sunglasses Outlet CHI Flat Iron Website Red Bottom Shoes Coach Purses Outlet
    Kate Spade Outlet Coach Factory Outlet Red Bottom Shoes agency and standard commercialise can be hacked and paraphrastic to permit in this subdivision. Add a
    place that is completing. Buying a residential region to
    reach yourself carried off the outcome in front you do not necessary
    to discover the contract logical argument with a clamp or an

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.