Monday, December 12, 2011

OBSES Twilight ker awak ni?

Salam Semua....

Macam dah agak lambat sangat saya nak buat review filem TWILIGHT SAGA BREAKING DAWN : PART 1. Sebenarnyakan, baru semalam sih tengok.. Obses sangat ker....

Ni novel Twilight. 
Tapiii..... Saya tak baca habis pun lagi... 
Membazir tak? Beli tapi tak baca!!

Banner The Twilight Saga New Moon Tergentung indah sih...
Sebelah tu poster Avatar yang diframekan.....
Ni dikira obses ker?
I dont think sooo.... :-)

Sebenarnya, saya ni bukanlah tergolong dalam kalangan yang OBSES movie ni, mungkin faktor terpengaruh dengan rakan sekerja masa kerja kat GSC dulu. So, layann jer lah.... 

Keseluruhan movie Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 yang ditonton....
Santai Leeza beri .............

Titik Santai :  
Banyak lagi movie yang hendak saya layannn cuti ni...
Sebenarnya saya tengok movie tadi.. FREE.. hehehe
Guna Complimentary past...
Masih berbaki-baki lagi ni....

22 comments:

  1. Hehehe,, same ar, fez pun nak tg0k citer cuti2 niew..Nak relax kan tension..huhh

    p/s:Fez Xade citer baru le..,leh bagi citer kat fez X??hehe''

    ReplyDelete
  2. best..xsabar tunggu last part ni..sayapun ada novel nyer..kira obses ler jugak..hahaha..

    ReplyDelete
  3. Pada benjy daya tarikan filem ini ada pada hero-heronya yang tegap dan seksi nak mamposss ... menjadi kegilaan wanita2 ... Alieza pun juga kot ... hehehe

    ReplyDelete
  4. Isteri benjy pun minat juga tengok tu ... entah apa yang best ... kalau filem transformer tu memang tak pelik tetapi filem ni pelik lah ... best kot.

    ReplyDelete
  5. Kalau orang tanya benjy filem ni best tak ? benjy kata tak sebab tek pernah tengok pun hehehehe ...

    ReplyDelete
  6. Cuma benjy tertarik sikit bila tengok sedutan ada serigala jadian dan pontianak ....

    ReplyDelete
  7. tetapi benjy rasa kekuatan plot cerita ini adalah sebab percintaan bukan kepada aksi pertarungan macam transformer

    ReplyDelete
  8. huhu syok nye ko
    tgk movie ari2 yer...
    ehhhh ade bnyk lg ker yang free 2??
    heheheheheheheheh....

    ReplyDelete
  9. hadir sob,nice post.. :)
    salam blogger dan sukses selalu..:)

    ReplyDelete
  10. hadir sob,nice post.. :)
    salam blogger dan sukses selalu..:)

    ReplyDelete
  11. nak ujung tahun ni banyak pulak cerita best. haih habes duit dekat pawagam. hik hik.

    ReplyDelete
  12. Akak takde masa tgk wyg kalau balik kampong, apa lagi tajuk cerita tu.......mmg bnyk ketinggalan.

    ReplyDelete
  13. dulu kan kan.
    syufa pun xsuke tgk twilight ni.
    last2, tgk yg breaking dawn tu.
    dahh gila, dok cri twilight yg dolu2 punye.
    hikhik ^_^

    ReplyDelete
  14. er..saya memang tak ikut sangat movie ni. hehe.

    ReplyDelete
  15. banyak lg ke pass tu???hehe..nak sikit leh x??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. bestnya cuti2 ni layan movie... woww... ..

    ReplyDelete
  17. wooo... Mesti best cite nie.. Kene tngk nie..

    ReplyDelete
  18. kakak ara minat cite twilight ni.. tpi ara ta pnh tgk pown.. huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.