Sunday, December 18, 2011

Pasang Langsir Guna Kayu, Boleh ker?

Salam Sejahtera ...

Berdasarkan gambar di atas, sebenarnya inilah teknik dan gaya terbaharu untuk kita pasang langsir di rumah.

Masa ni, saya singgah rumah mak cik saya. Dia tengah betulkan langsir rumahnya. Tapi tak sangka sampai kena guna kayu .... Ha ha ha...

Sebenarnya tak ada orang nak tolong dia pegang.. So pakai kayu lah....  Berkesan tapi cukup menyusahkan!!!!

Titik Santai :
Dalam rutin harian kita, macam-macam boleh jadi.. Macam-macam boleh kita guna bagi merealisasikan impian kita. TAPI.... janganlah kita guna teknik dan cara yang "kotor" untuk mengejar impian orang lain. 
Sekali anda menindas orang, 
anda mungkin mengundang seorang musuh. 


18 comments:

  1. hahaha...klasik...hehe...katu tu kalau balut ngan kain leh jadi hiasan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. nasib baik ade kayu... kalau tak.. panjatlah...

    http://www.wanda2u.com/2011/12/wanita-paling-kerdil-di-dunia.html

    ReplyDelete
  3. kreatif betul makcik awk..altenatif yang menjadi

    ReplyDelete
  4. Leeza , sori la ,
    reyn minat korea ,
    tapi cerita man of honor tu tak tgk lagi ..
    nape ? leeza dah tgk ke ??

    ReplyDelete
  5. huhu..kreatif akal..


    cik dtg ni nk jemput join segmen mudah dr cik..jemput la join ye kat http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/12/brainstorming-corner-1.html jom support cik ^_^

    ReplyDelete
  6. Malas memanjt Blh pki care kayu.. Pastinya selamat..Hahaha...

    ReplyDelete
  7. Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan..inilah salah satu contoh berdikari,tanpa bantuan org lain..boleh jadi bahan cerita motivasi ni :)

    ReplyDelete
  8. Wah ni kira teknik baru ni ... benjy tak pernah buat macam tu lagi ...

    ReplyDelete
  9. Selalunya benjy tolong isteri pasang langsir guna tangga lagi mudah dan senang.

    ReplyDelete
  10. Tetapi bukankah susah bila guna kayu tu ?

    ReplyDelete
  11. Ni kena buat kursusnya pasang langsir dengan kayu ni bukan mudah tu ...

    ReplyDelete
  12. Kalau nak gempak lagi guna skylif hehehehehe :)

    ReplyDelete
  13. cinderella step sister dah tgk ke awk ?

    ReplyDelete
  14. nanti reyn buat satu entry pasal cinderella step sister untuk awak okay ? huhu

    ReplyDelete
  15. wah.... senang ah mcm tu. hehehehe. tp nak cr kayu panjang tu kat mane lak ye

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.