Saturday, December 3, 2011

Pertandingan Badminton Jam 3.30 pagi



Saya telah menyertai pertandingan badminton di Lee Chong Wei Sport Arena, Jalan Klang Lama semalam. Berdasarkan jadual perlawanan, game saya akan bermula pada 11.15 malam

Malangnya, disebabkan masalah teknikel di siang hari, perlawanan lambat 4 jam. Rasanya kalau pergi Muar dan sampai kot.

Dari jam 10.45 malam saya menanti sehingga jam 3.15 pagi. Tak payah cakap lah, mata ni macam nak tutup dah. Dah malas nak main. 

Kira-kira Jam 3.00 pagi, perlawanan saya bermula namun pihak lawan tidak ada. 

15 minit tunggu, jadi kami diberi kemenangan percuma. Tiba-tiba pihak lawan muncul, saya dah kemas beg, kasut pun dah tanggal... Partner pun dah siap nak balik.

Kami diminta bermain... Nak tak nak, main jer lah...
AKHIRNYA, kami kalah 25 -30 ... Hahaha.....

Kecewa tapi puas hati sebab good try lah... 1st time berlawan jam 3.30 pagi. 

Ni dah kategori lawan kesabaran dan kekuatan mental kot...

Titik Santai : 

Kepada partner saya tu, pagi tadi kita dah try the best lah.... No luck & mistake menyelebahi kita. 1st time masuk perlawanan... 

Kepada peserta-peserta lain, ALL THE BEST....
Abang Lee Chong Wei pun ada kat situ... 





9 comments:

  1. pihak lawan datang lambat mesti diorg pegi tido dulu ke ape ni..huhu.

    ReplyDelete
  2. saya tahu sape partner kamu tu!!!!..hehehe...

    ReplyDelete
  3. da lame ta men badminton.. huhu..

    btw , CPM n BE len2 ka ? ara bukan taw sal nuffnang.. uat suka2 jew.. hee

    ReplyDelete
  4. aik..da dapat bye pun bleh kena tarik balik ker???isk..isk..anyway its a good experience untuk u..i pun tak penah main badminton kul 3.00pg..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. boleh tertidur laa,..orang 3.30pagi stop main ,yang ni baru nak main badminton

    ReplyDelete
  6. Fuyyyyoooo hebat tu.. nanti ada masa kita lawan nak tak? lama tak main badminton.. saya ade port baik area klang. sya peminat badminton gak tapi taklah sehebat awak.. hihi

    ReplyDelete
  7. Pergh giler arh 3.30 bari start..fuihhh lama oo

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.