Sunday, January 8, 2012

Flying Swords Of Dragon Gate : Keluar Panggung, Pening. (Review)

Salam Sejahtera

Flying Swords Of Dragon Gate : 

Filem tontonan minggu ini. Bukan apa, dah tak tahu nak tengok filem apa, terjah jer lah. Filem yang mengambil masa 2 jam 3 minit ini menimbukan rasa fening-fening. Minat tengok aksi Jet Li.

Sebenarnya tak banyak yang boleh saya review kan, faktor saya sendiri agak pening semasa menonton filem ini. 

Coretan Santai Leeza : 
  1. Jalan cerita yang panjang tu kira ok lagi, tapi pening-pening lalat dibuatnya nak faham motif watak-watak dalam cerita ni.
  2. Cukup mendukacitakan, grafik sangat low lah... Rasa tak puas hati sgt.
  3. Sound lawan-lawan tu dah gempak.. Tapi CGI adoii..... no komen...
  4. Jet Li memang mantaplah kan.... Terbaik !!!
  5. Solekan pelakon ada yg tak kena... T0ing T0ing....

Habis tengok filem ni, ikutkan sambung tengok ALVIN AND CHIPMUNK... Tapi gara-gara dan pening-pening lalat, saya balik dan tiket pun burn jer. Kalau tahu, tak payah lah amek tiket ALVIN... 
aigoooo.......

Watak dan Perwatakan : 3.5 Bintang
Nilai dan Pengajaran : 3 Bintang
Ilmu : 3.5 Bintang
Latar : 2.9 Bintang
KESELURUHAN : 

Titik Santai :   
Cuba letak cermin di hadapan diri sebelum menyatakan kelemahan insan lain.

9 comments:

  1. esok nak tengok alvin and chipmunk..hee

    ReplyDelete
  2. 3 bintang?agak tinggi tu liza...hee

    *awk,yg tentang awak ada komen pasal seseorang tu macam mana?dah okeh ke?awk bls kat Fb k,sebb rasa macam agk peribadi tntng awk...

    ReplyDelete
  3. saya dah lama tak tengok cerite2 macam ni..-_-'

    ReplyDelete
  4. Uikkk ! ... 3 bintang je bagi kat filem tu ? ... kedekutnya ... hehehehe :D

    ReplyDelete
  5. Jet Li memang best ... kalau ada orang orang kata Jet Li tak best ... memang orang tu tak betullah ...

    ReplyDelete
  6. Baru tahu rupanya leeza ni kaki panggung rupanya ... hehehe dulu benjy pun sama kini tidak lagi ...

    ReplyDelete
  7. mak oii!!! beli 2 tiket sekali tgk wayang..memang kaki wayang...hehhehhe.
    Dah tgk dah cita Jet Li...boleh tahan ler...cuma dragon inn tu macam pernah tgk dalam cerita mana aku pun lupa..
    alah!!! pelayan yang semua perompak tuuu

    ReplyDelete
  8. alamak yer ker??tak sempat lagi nak tgk citer nie..hehehe..klu camtu nnt tgk DVD jer laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. huyoo, tiket burn camtu je? sgt best klw bg saya tiket tu dulu~ hahaha :p btw naseb xtgk citer cina tu,

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.