Friday, January 27, 2012

Gula-gula Rabit, Siapa Ingat?






Tengok gambar ni... Agak-agak u all tahu tak apa ni???? Ingat ker tak makanan ni? 
Dahulunya begitu dikenali, namun kini begitu jarang sekali ditemui ...... 

 Gula-Gula Rabit !!!!

Tahun baru cina.... Makan kacang .. bukan 1 jenis jer, malahan berjenis-jenis, makan kuih kapet, minum air kotak, makan limau ....
The End ... sakit perut .... hihok......

Titik Santai :    
Semakin hari semakin sibuk.
Namun akan kucuri masa yang sibuk itu utk kuhabiskan dengan keluarga dan insan tersayang ....
Chaiyok liza .....
- Ringan-ringan tangan klik iklan Says dan Churp churp- TQ...

12 comments:

  1. kalau gula2 udang biasa makan la.. dia ada selaput kaler putih yang leh makan tuuu

    ReplyDelete
  2. Hurmm...Kiz rasa kiz baru first time tengok makanan ni..kot?

    Kalau berani jom join contest kedai Kiz, hadiah kompem gempak!
    The OH!SEM tagline contest

    ReplyDelete
  3. saya ingat..ehehehhe..sedap berlemak gula2 ni...

    ReplyDelete
  4. taw gula2 tuh bole makan dgn plastik2 sekali...heeee

    ReplyDelete
  5. Dulu ade la berani sentuh. Sejak dua menjak nie, bila timbul isu logo halal Jakim, tak berani le dah.

    Apapun,,, nuff sini

    ReplyDelete
  6. paling sukaaaa!! hehe.. dulu kdg2 mkn dgn plastik tu.. tak tau kene buang atau tak.. rasa sama jer haha

    ReplyDelete
  7. wah...mana nak cari gula2 nie ek skunk..payah gak nak jumpa..dulu kat kedai runcit pun ade jual...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. oh white rabbit!

    tak silap saya kita disarankan untuk elak makan white rabbit ni.sebab ada chemical apa entah. :)

    ReplyDelete
  9. tengah ringan tangan kelik iklan kt sni...hehe...

    tak ske makan gula2 rabit neh....

    ReplyDelete
  10. Dulu kita apa kisah makan ajer..heheheh
    Rasanya susah nak jumpa...

    ReplyDelete
  11. yerp..dulu suka makan coklat udang tue...tp lani ada lagi ke?

    ReplyDelete
  12. dah lama tak makan cokelat tu...selalu jumpa kat stesen bas jer orang jual,hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.