Sunday, March 18, 2012

BALI, Indonesia : Barong & Kris Dance

Salam Sejahtera ...
HeLLo0o0o...

6 hari Leeza bercuti di Bali, Indonesia. So, tak sempat nak BW dan buat entri. Leeza kembali dengan segala kisah tentang percutian di Bali, Indonesia.

BARONG & KRIS DANCE :
Tempat pertama yang dilewati. Dengan Rp. 100.000, Leeza terjah laman Sari Wisata Budaya.

Rakaman Gambar : 








Lain-lain berkaitan BALI : 
Barong dan Kris Dance di Bali [klik sini]
Hardrock Cafe Bali. [klik sini]

Titik Santai : 
Secara keseluruhan, leeza tak faham pun persembahan ni. Bila baca sinopsis, baru jelas. Sebab tak faham bahasa Bali yang dituturkan itu. hehehehehe
3.5 BINTANG....
Nak tahu sinopsis cerita ni, KLIK SINI : SINOPSIS BARONG & KRIS DANCE

14 comments:

  1. owh...ini teater ehh...hehee

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. atas kepala tu nampak berat je,..mesti seksa nak mnari..

    ReplyDelete
  3. 6 hari!!! memang best melancong sepuas-puasnya..

    ReplyDelete
  4. wah, seronok berjalan-jalan.

    Untuk soalan awak di blog saya, ya memang kebanyakkan yang saya tulis adalah perihal diri sendiri dan sekeliling. :)

    ReplyDelete
  5. eeeeeeeeeeeee.. seram tgk yang mcm rambut hitam besar tu.. errrr

    ReplyDelete
  6. wah best nye dapat g bali.. mane ole2 ? :D

    ReplyDelete
  7. erk,mnakutkan la..huhu
    klik iklan jugak ^^

    ReplyDelete
  8. ewwwww teringin nak p bali.. tapi seram laaa ghupernya kan. agak agak ngigau tak malam...??

    ReplyDelete
  9. seronoknya liza dapat g bali...:)

    ReplyDelete
  10. Wah seronoknya pergi bercuti di bali ... tak ajak pun ... hahahaha :D

    ReplyDelete
  11. teringin nak ke Bali juga :-)


    ps: boleh bantu saya 'like' untuk membolehkan saya ke Bali? :-)

    ReplyDelete
  12. Nampak unik persembahan ni ^_^ ada hajat nak ke bali juga hjung tahun ni..hehe

    ReplyDelete
  13. Seronoknya dapat berjalan-jalan. Bila la dapat pergi holiday macam ni. Macam berat jer atas kepala tu...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.