Tuesday, April 10, 2012

Bali, Indonesia: Tenunan & Canting

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo)
HeLLo0o0o...

Entri berkaitan percutian ke Bali, Indonesia. Rakaman gambar berikut diambil ketika hari pertama leeza berada di sana. Tak banyak sangat gambar yang di "update".... 

~ Tenunan ~



Kawasan Tenunan di Bali.


 Alat Canting Batik.

Lain-lain berkaitan BALI : 

Titik Santai :  
Actually banyak lagi gambar dirakamkan.. dalam iphone.. malangnya, iphone hari tu ada masalah apa, hilang semua..... too bad.......
 

9 comments:

  1. bestnya la leh merayap sampai ke bali

    ReplyDelete
  2. seronoknya liza pergi jalan2 tempat orang...:)

    ReplyDelete
  3. wow.. bestnye g bali... hmmm nak tgok gambar lain plak.. hehehe

    ReplyDelete
  4. wow interesting.. boleh buat sendiri tak.. ehhe.. maksud sy coba buat ckit2 hehe

    ReplyDelete
  5. Gambar guna iPhone rupanya, napa tak save kat laptop je..hehe..

    ReplyDelete
  6. Jelesss Benjy Leeza bercuti ke bali tu ... lain kali kalau nak pergi ajaklah benjy sekali ... hehehe :D

    ReplyDelete
  7. he3 , alahai , best nyer , isk3 ,

    ReplyDelete
  8. owh..bali pun terkenal dengan batik jugak ker??hehe..lan tak pernah sampai bali lagi..haha..mesti best jalan2 kat sana..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.