Tuesday, May 8, 2012

BaLi, Indonesia: Cuci Mata Di Sini

Salam Sejahtera ...

Kali ni leeza upload gambar-gambar yang dirakam sepanjang perjalanan leeza di Bali. Rakaman gambar hari pertama leeza di Bali.... Kasi R0o0oLLLL........ (gaya melodi)

Pemandangan Indah.. Kawasan ini dimaklumkan tempat kesan gunung berapi meletus. Pemandangan di sini OK lagi lah jika nak dibancingkan di Bandung. Di Bandung, siap nampak lagi hasap-hasap macam nak meletup jerrrr.....

Dalam kereta, dah alang-alang pegang kamera, apa lagi snap saja lah... Macam kereta MyV jer..

1 Perkara yang unik memang menjadi kegemaran leeza ... 

Patung sebegini merata-rata yang licin mahupun berlumut. Teramatlah banyak.

Sempat snap.... hihihi
ni pun santai leeza sempat snap snip snop juga... hehehehe
Mereka sedang membuat patung yg sungguh besar. Seminggu lagi ada perayaan, dan mereka akan mengadakan perarakan patung setinggi tiang lampu ini.

Pemandangan Hijau ..... Love it...

Burung-burung pun berkicauan, Menyanyikan lagu indah....

Sekian sahaja daripada krew santai leeza... (ada krew ker??)

Titik Santai :   
Berjumpa di segmen Bali lagi, banyak lagi yang tak sempat dijadikan entri.   




17 comments:

  1. sejuk, tapi tak lah sejuk mcm kita kat genting dulu.

    ReplyDelete
  2. apa yg dia jual tu ? bakso ye ? hehe

    ReplyDelete
  3. Tengok gambar-gambar tu pun dah membuatkan saya rasa macam saya ada kat sana. Thanks for sharing =)

    ReplyDelete
  4. tengok gambar leeza kat area bali nie membuatkan lan nak plan next trip gi bali plak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. macam tenteram ajer suasana kat sana...aku suka gambau gerai tu!!!
    Support me by Daily vote me for blogger of the year

    ReplyDelete
  6. bestnye g bali.. sy follow awak.. eh..ehh.. nama kita sama lah..

    ReplyDelete
  7. ala...nak gi bali gak.waaaaa

    ReplyDelete
  8. gmbar sawah bertingkat tu mmg cun aa..

    ReplyDelete
  9. mak datuk ... selalunya leeza pergi ke bali ni yer ... kalau tak silap hari tu pun dah pergi kan ? betul tak ?

    ReplyDelete
  10. Benjy:
    Hari tu pergi 10 hari... so akn ada uat entry yg beberapa...

    ReplyDelete
  11. wah. seronok. aku masih belum berkesempatan ke sana. Mungkin akan ke Bandung dahulu. :)

    ReplyDelete
  12. salam

    entah bilalah kaki sy ni nak jejak kat sana ek?
    hehe

    ReplyDelete
  13. mmg best pun sana....

    ReplyDelete
  14. mmg best pun sana....

    ReplyDelete
  15. Terimakasih Leeza.. Telah mengunjungi Bali, Salam dari saya ( Eril ~ Surabaya INDONESIA)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.