Saturday, May 26, 2012

Lepak Makan: Alexis, Bangsar. (PavLova)

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo)

Hai semua, rasanya kek yang bernama PAVLOVA semakin dikenali sejak rancangan SEIA SEKATA SCHAWAL... termasuklah diri ini yang begitu terpengaruh dengan gambaran keenakan kek itu. Habis sahaja paper hari Khamis, mau tak diterjah seluruh bangsar dan blog-blog yang berkaitan kek PAVLOVA ini. 

Tanpa berfikir panjang, leeza and the geng sepakat, seia dan sekata nak makan PAVLOVA... ALEXIS menjadi serbuan kami berempat. Nak rasa kek "PENGIKAT KASIH".... jOmmm roLL jamuan makan malam kami...


 Alexis Bistro Bangsar, Jalan Telawi 3.

 Selak-selak menu, lama giler kami selak menu, sebab tak tahu lah nak makan apa. Tak ada gambar! 
Haaaaaaaaaaa......

Expresso (RM10) dan Resberry Soda (RM12.50)

Sekarang kita roll plak dinner kami. Disebabkan tak makan dari pagi, So menu lebih sikit lah kan.
Exam 8.30 hingga 11.00 pagi, jumpa lecture untuk penambahbaikkan porposal dah samapi pukul 1.00 petang.
Pukul 2.00 ada taklimat laporan penyelidikan sampai pukul 4.00 petang....
Lepas tu apa lagi, tidur zzZzz..ngantok sangat study untuk exam... hu hu hu

-Polo Pizza (RM32)-

-Menu kedua-

-My Dear Chicken Rice-

-Antara Rating Yang Tinggi-

Moment paling syok... Perghh.... sedap!!!
Ohh My Dear Pavlova !!!! 

-Yummieeee-

Demikianlah lepak makan leeza.

Titik Santai : 
Dah hilang dah gian nak makan PAVLOVA.
Happy dan kenyang...
Penghujung sem yang mantap ...

22 comments:

  1. sdp eh pavlova tu ? teringin jugak nak try.. hehe..

    ReplyDelete
  2. @aRa ... awak perlu cuba pavlova ni.
    sgt sedap..
    kat alexis ada.. delicious ada.
    tp alexis rating paling baik. try lah..
    pengikat kasih awal n scha..

    ReplyDelete
  3. nmpk mcm sedap je..hehehehe

    ReplyDelete
  4. kalo ejulz mmg x terabis makanan tu. hehe.. bnyk tu..

    ReplyDelete
  5. wah...kuat betul menternak lemak..
    makanan kat sini semuannya sedap..
    *dan mahalnya!hehe

    yang tak boleh tahan tgk kek tu..nyam!

    ReplyDelete
  6. sedapnya...kalaulah dpt makan..free plak tu kena blnja senior2 kan best...hehehehe..:)
    btw..blog akak cantiklah...Lyeen suka masuk sini...senang nk baca..loading page pun ok..best..:)

    ReplyDelete
  7. x pernah makan lg ni! sedap nampak dlm pic

    ReplyDelete
  8. waaaa , tengok gmbar pun dah sedap , kalau makan ni lagi sedap . hehe .

    ReplyDelete
  9. Pengaruh media ...kek pavlova...hehehhe.
    Tapi tengok macam sedap ajer..iskkk..adus..aku lak dah mengidam..hemmm

    ReplyDelete
  10. semua makanan tu nampak sangat meliurkannnn.... especially PAVLOVA tuu~ >.< #drooling

    ReplyDelete
  11. pergh telan air liur.huahaha

    ReplyDelete
  12. perghhh pavlova tu!! nak sgt pegi sana.. huhuhu.. bila lah lagi..

    ReplyDelete
  13. tak pernah lagi pergi sana,tapi tengok makanannya fuhh lapar

    ReplyDelete
  14. @Udinz.com amboi sedap nyer ckp kita menternak lemak. haaaaaaaaa

    ReplyDelete
  15. LIKE PAVLOVA -RH

    ReplyDelete
  16. waduhhh..takut tgk harga..
    hehe..
    tapi berbaloi la kot kan..
    dah puji sedap melambung tu..
    :)

    ReplyDelete
  17. xpnh dgr la PAVLOVA TUH...huhu cian i tercecer hahhaha..btw tq for d review yarr ^^

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.