Monday, May 28, 2012

Lepak Makan: Asap Otak, Terjah Mamak ABC

Salam Sejahtera ...  HeLLo0o0o...

Teringat masa minggu study week. Berhasap jer kepala ni.. Paling tak syok study paper Penyelidikan Tindakan dan Bimbingan Kaunseling. Bukan apa, semua yang leeza study, tak masuk-masuk dalam kepala ni. Mungkin petanda dah lanjut usia kot..... 

Nak roll tempat leeza lepak untuk release tension dan kasi sejuk ini kepala otak.

Bukan ker kedai mamak tempat pilihan orang ramai lepak-lepak.
Macam-macam ragam der kalau lepak kedai mamak.

Lakna leeza bedal, Roti Nan pun leeza bedal.
Stress!!!

Ini menu akak leeza....

Seronok rasanya dapat makan dan kenyangkan perut.
Lain kali kita roll lagi k.
Daaa~

Titik Santai:
Moga-moga leeza dapat markah yang baik dalam exam.
Doa-doa pointer naik!!!




8 comments:

  1. fuhh liza pagi2 dah bagi lapar...terliur,huhu

    ReplyDelete
  2. Bila tengok gambar ..dah lama benor aku tak makan tosey ngan capati..hemmm!!

    ReplyDelete
  3. dkna makan roti canai je kat kedai mamak..menu yang lain tak makan..hehee

    ReplyDelete
  4. perghh..nampak menarik jer menu tuh..hehehe..kedai mamak ker nie??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.