Tuesday, June 5, 2012

Air Asia Ke Sabah: Tawau dan KK

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo)
HeLLo0o0o...

Tak sempat tarik nafas untuk berehat, leeza dah fly ke Tawau untuk bercuti. Perjalanan 2 jam 45 minit di atas kapal terbang AIR ASIA, cukup memenatkan. Leper punggung dibuatnya!! haaaaa.......

Entri berkaitan rakaman gambar di lapangan.... All about Air Asia...

Ketika ini, jam menunjukkan pukul 6.30 pagi.. Flight pukul 7 pagi...
Leeza and the geng pagi-pagi dah buat larian pecut... Maunyer tak, bila kami tengah dok beratur, tetiba jer dengar pengumuman PANGGILAN TERAKHIR UNTUK PENERBANGAN KE TAWAU.
Memang tak beratur dan buat muka tembok jer potong barisan!
sorry semua!!

Beratur nak masukkan beg ni. Boleh tahan banyak barang, 2 troli. ni troli 1st.
Bukan apa, ada kawan angkut barang bawa balik kampung dia di Tawau!!!

Pemandangan di atas kapal terbang....

Agak gelap gambar ni.
Ni rakaman gambar masa nak berangkat dari Tawau ke Kota Kinabalu.
4 Hari di Tawau, leeza fly ker Kota Kinabalu pula.

 Ingat yang ini kapal terbang yang akan membawa leeza pulang dari Kota Kinabalu ke Kuala Lumpur. Bukan rupanya... Silap Flight der... haaaaa
3 hari di Kota Kinabalu, 7 hari di Sabah... Benar-benar buat leeza rindu KL.

Yang ini baru flight leeza.....
Selamat Tinggal Sabah!!!!

Setiap perjalanan leeza, leeza dah order nasi lemak Pak Nasser's... Sedap!!
Perjalanan lama sangat, borink-borink boleh lah makan, mengunyah n so on...


Titik Santai : 
7 hari di Sabah, memang best... tapi rindu rumah di KL. Pengalaman yang indah di Sabah. Nantikan entri percutian di Tawau dan Kota Kinabalu. 
'Daku pulang dengan demam'.... penat sgt...

15 comments:

  1. terbaik..nanti bg tau tempat menarik kt tawau..

    ReplyDelete
  2. wahh.. bestnya.. lain kali pergi sabah, ajak tau. kiki

    ReplyDelete
  3. @Redha Rahimi

    okey... bakal menyusul makanan menarik di tawau... nnt terjah lah entri ....

    ReplyDelete
  4. oraite! nanti aku balas pulak tempat2 menarik di kundasang..haha

    ReplyDelete
  5. Ko potong barisan depan sy habis lah ko hahaha ^_^...

    Terminal 2 airasia terlalu sempit kan, sesak sgt tu..

    ReplyDelete
  6. perjalanan lama boleh la makan..dkna dari kl - klate tak sempat nak habiskan nasik lemak pon :)

    ReplyDelete
  7. wah best nye bercuti.. ole2 ada ? :D

    ReplyDelete
  8. bestnya ..7 hari!!! tak sabau nak tahu cerita selanjutnya..
    gambarnya cantik-cantik!!

    ReplyDelete
  9. @Redha Rahimi
    kundasang jgn lepaskan peluang pergi kinabalu park. pergi kaki bukit dlm tu. boleh amek gmbr.. nice view .....
    jgn ketinggalan masuk rumah terbalik juga. bawa student card. harga jadi rm5.

    ReplyDelete
  10. @Elih Japahar

    alah.. terpaksa potong barisan. panggilan terakhir dah tu.
    mana sangka ramai bangat mcm tu orgnyer,. beratur bukan kepalang panjang,

    ReplyDelete
  11. @Adylia Qarissa

    KL KELANTAN dekat.. tak ada makanan disediakan. hehehehehe

    ReplyDelete
  12. I follow...best baca ttg percutian nih...bacalah percutian saya laks...tq

    ReplyDelete
  13. Teringin juga nak ke sana. Mungkin hujung tahun ni kot. Tak pun tunggu tiket Air Asia murah.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.