Tuesday, June 19, 2012

Bali Indonesia: Hotel Pan Pasific Sesuai Untuk Honeymoon

Salam Sejahtera ..

Ketibaan kami disambut dengan iringan muzik klasik Bali.
Nak tahu tak, Hotel THE SUPER BEST yang pernah leeza duduk ialah di Bali, Indonesia. Pan Pasific, Tanah Lots di Bali. Memang 5 Bintang.. Leeza bagi perfect kat hotel ni dari semua aspek. Segala kemudahan ada di sini. Gelanggang Squash, Tennis, Sauna, Spa, Gym, Perpustakaan dan sebagainya. Kategori perfect lah. 

Jom roll gambar kat sana. 
 Antara kemudahan yang ada... Banyak lagi sebenarnya!!

Dalam bilik siap ada tempat iphone lagi tau... Tuuu gambar leeza punya iphone. (promote pula)
Yang katil tu.. tempat bersantai tepi swimming pool...
Swimming pool ada 3 layer kot... Macam theme park mini vs honeymoon mood.. 

Pemandangan layer terbawah swimming pool Pan Pasific Bali.

Salah satu tempat makan di Hotel itu. Gempak tak? tepi laut jer sebenarnya tu...

Jom main bola keranjang di pool...  Caya tak pool dia. Tak tengok belah2 atas lagi. Smart jer.. 
Tak rugi punya!!

Termasuk di sini.. ada Padang Golf... Tapi jangan risau, bola golf tak akan terjatuh di kepala anda. Haaaaaaaaaa

Nak kata mahal sangat tak juga. Actually leeza stay Pan Pasific, Tanah Lots ni hanya semalam. Kalau tak silap leeza, semalam RM200-350 rasanya. Not sure lah. Selalu leeza booking hotel, melalui AGODA.. U all boleh try.... 

Titik Santai :    
Kalau diberi peluang untuk datang sini. Seriusly, sedepa, seluas tangan leeza tadah wooo...

16 comments:

  1. Thanks, awk telah mmberikan sy idea menarik..:) nantilah budget lu..kalau berbaloi nak g sini hehe

    ReplyDelete
  2. serius sy belum rasa nak gi honeymoon..hehehe..tapi tempat nie nampak stylo..harga plak kalau macam leeza cakap nmpak cam berpatutan..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. calon pon xde

    ley geget jari je tgk gamba2

    ReplyDelete
  4. wahhh cntiknya!!! uwrghhh anda suka mlncong2 ke?

    ReplyDelete
  5. jmpt join..da hadiah taw
    ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-vs-reader.html

    ReplyDelete
  6. hurmm cantik2 ..
    kalau melalui agoda selalunya murah sikit kan dari kita book on phone ;)

    ReplyDelete
  7. mcm baca blog pelancongan pulak. ;)

    best3. nt klu berpeluang g indon sy g sini eh.

    ReplyDelete
  8. Tiba-tiba teringin nak honeymooon ..hemmm.

    Tapi gambar I-Phone tu aku tak tahan ..hehehe

    ReplyDelete
  9. @Hanif hihok.... bukan nk tunjuk lahhh....... hehehehehe

    ReplyDelete
  10. menarik juga tempat ni. kat tepi pantai kan? boleh mandi manda tak? harga kalau dalam lingkungan tu, tak la mahal sangat.

    ReplyDelete
  11. best sangat.....-RH

    ReplyDelete
  12. Welcome to Bali Leeza.. Selamat Menikmati..

    ReplyDelete
  13. mantap..
    info yang berguna..
    kunjungi balik kami di paket honymoon di Sumatra Barat
    terima kasih

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.