Friday, June 29, 2012

Bila Saya Tengok Abraham Lincoln:Vampire Hunter (2D)

Salam Sejahtera ...

Hari isnin lalu, sempat juga leeza singgah menonton wayang sebelum leeza melangkah kembali ke SK Taman Midah 2 untuk membuat kajian tindakan. Sebenarnya tak ada niat pun nak tengok wayang. Nak isi masa lapang dan membayangkan bakal menghadapi bebanan kerja yang banyak, so better pergi manjakan diri dulu...... 

Pilihan movie leeza :

Detail movie nie : (kredit daripada SINI: GSC WEB )  
Release Date: 21 June 2012
Language: English
Genre: Thriller / Horror
Running Time: 1 Hour 45 Minutes
Director: Timur Bekmambetov
Cast: Benjamin Walker, Rufus Sewell and Dominic Cooper

Synopsis:
Abraham Lincoln: Vampire Hunter explores the secret life of one of the greatest US presidents, and the untold story that shaped a nation. Visionary filmmakers Tim Burton and Timur Bekmambetov (director of Wanted) bring a fresh and visceral voice to the bloodthirsty lore of the vampire, imagining Lincoln as history's greatest hunter of the undead.

Disebabkan alpa dan begitu teruja tengok wayang, tak tahu pulak tengok 2D rupanya.. Masa bayar tu terkejut juga, harga tiket RM15. Rupa-rupanya 2D, ingatkan harga tiket melambung!

KESELURUHANNYA :   
Saya hadiahkan 3 BINTANG untuk (2D) ABRAHAM LINCOLN: VAMPIRE HUNTER. 

Titik Santai :   
Oklah, dah lama dah tak terjah panggung. Kira kali ni lepas gian dan rindu jer... Well..... Tertunai sudah permintaan orang tersayang. hmmmmmmmmmmmm  


 

7 comments:

  1. wahh dh tgk ea citer ni..esok bru nk g tgk..hihi

    ReplyDelete
  2. Dari segi penceritaan agak laju, tapi dari segi grafik mmg terbaik filem ni..tak pernah menghampakan :) 2 bintang je..hehe

    ReplyDelete
  3. eh 2D pon mahal?? igtkan 3D

    ReplyDelete
  4. @Elih Japahar 2 bintang.. saya nk bg 2.8 jer sbnrnnya.. tp haaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. @RazFiRa a'ah 2D pun mahal.... melayang duit,.

    ReplyDelete
  6. baru jer tgk kat tv tadik.. xpuas tgk kat tv.. sbb movie ni best tgk kat wyg.. graphic awesome.. ada dongeng ckit crita ni..haha

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.