Sunday, June 10, 2012

BLOG REVIEW BERSAMA PCB

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Dah lama rasanya leeza tak join segmen-segmen ni. Bukan apa, kekangan masa dan desakan waktu yang menghimpit diri. Cewahhhh... Kali ni leeza nak join segmen review blog ni. Nak tahu juga pandangan orang kan. So u all jommm lah join. Tak rugi dan mungkin mendatangkan keuntungan kepada kita. Nak join klik banner di bawah ni.....



Baiklah, kembali kepada syarat-syarat segmen ni kan. Oklah... leeza nak menjawab dan mematuhinya.

Follow blog ini , Follow twitter PCB (jika ada akaun twitter) dan Follow FB Page PCB. (Dah berjaya dilaksanakan) 
Dalam entri, anda dikehendaki menyatakan
  • bilangan follower blog terkini
  • blog pilihan anda
  • harapan anda dalam berblog
  • link akaun twitter atau FB anda (jika ada)
So far bilangan follower blog Santai Leeza 288. 

Blog pilihan leeza actually banyak juga, selalu kalau ada masa memang terjah bloglist yang ada kat wall tu. Selalunya leeza perlukan masa baca blog ini ...... klik sini. Haaaaaaaaaa....... Yang lain tu tak bermakna leeza tak suka, u all terbaik juga. Cuma yang ini bahasanya cukup memukau dan baca blog ni beri leeza sumber untuk terus berkarya dalam dunia puisi. 

Harapan leeza dalam menjadi seorang blogger ni ringkas jer, bukan untuk kontroversi mahupun popuriti, tapi untuk inspirasi kehidupan. Apabila kita menulis, kita berfikir, apabila kita berfikir kita sebenarnya telah menjadi seorang insan yang berkembang. Idea dan minda kita dikongsi dalam blog dapat membantu insan lain. Seterusnya, leeza harap blog terus diterjah dan rakan blogger dapat kongsi segalanya serta terus maju dengan idea yang mantap. Oleh sebab itu, “Hiduplah dengan barisan idea yang bernas dan perisai minda yang kebal” agar kita sentiasa berkembang dan berada di hadapan. 

Demikianlah coretan leeza... Jom join ramai-ramai.....

Titik Santai :   
Jom join ok... Sama-sama tingkatkan dunia blog........

7 comments:

  1. ara pun da lama xjoin segmen.. hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih leeza sbb sudi join.

    ReplyDelete
  3. semoga harapan menjadi kenyataan.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam. untuk perhatian saudara atau saudari, segmen ini telah dilanjutkan sehingga 14/6/2012 (Khamis) 11.59 malam. Harap boleh tukar tarikh dientri anda (sekiranya anda ada mention). TQ.

    ReplyDelete
  5. blog walking sini, dari segmen yang sama,
    saya follow blog kamu jom singgah blog saya

    http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/20-blog-review-bersama-pcb.html

    ReplyDelete
  6. singgah dtg dr segmen yg sama. salam kenal ya:)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/blog-review-bersama-pcb.html

    ReplyDelete
  7. Mendarat kat sini!
    Salam ukhuwah!

    Blog > followed


    Jom singgah kat http://hans-mohd.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.