Thursday, June 7, 2012

Hot Di Kota Kinabalu: Rumah Terbalik [Gempar]

Salam Sejahtera ...HeLLo0o0o...

Pernah pergi Rumah Terbalik? Kereta Terbalik? Segala benda dalam rumah TERBALIK? Pernah tengok tak? Nak tengok live, jom pergi Kota Kinabalu, Sabah. Teruja. Walaupun tiket RM10, tapi rasanya berbaloi. Plus nak buat RUMAH TERBALIK ni, kosnya mencecah 1.5 Juta. Arkitek dari Filipina. Terus terang, leeza memang teruja sangat.

Ohh yer, kalau u all ada STUDENT CARD, masuk murah.. RM5 sahaja. So, sesiapa yang nak datang, bawa student card k. Jimat... Macam kawan leeza. Dia bayar RM5 ....

Oklah, tak suka tulis banyak-banyak... Jom roll gambar Rumah Terbalik. Actually, dalam rumah terbalik ni, tak boleh amek gambar.. huuuuu.... leeza story sikit lah kan.. Segala benda yang ada dalam rumah adalah terbalik, jamban, meja, kerusi, buku, alas kaki di atas kepala kita jer... duit, roti, singki, komputer, mesin basuh, alatan jahitan dan sebagainya......

RUMAH TERBALIK, KK.
RUMAH TERBALIK PENUH....
KERETA TERBALIK...
Selamat Berkunjung Ke Rumah Terbalik!!
Keseluruhannya, memang leeza puas hati. So jom ramai-ramai terjah Rumah Terbalik. Yang ada STUDENT CARD... ingat bawa student card anda. RM5 jer tau kalau ada student id... INGAT!!! 
(Sbb apa leeza asyik pesan, sbb leeza sndiri pun lupa. haaaaaaaaa)
Nak tahu cerita lanjut tentang RUMAH TERBALIK, Santai Sini.

Titik Santai :   
Selamat Berkunjung ke Kota Kinabalu. Hargai Insan di sekeliling anda.
Setiap gambar ada lagu. -Yuna
Setiap gambar ada cerita. -Siapa??


13 comments:

  1. ada baca berit aini gak...
    Dan saya ulang pada semua yang ada student card jangan lupa bawak!!

    ReplyDelete
  2. Kakcik belum pergi lagi ke rumah terbalik ni. :)

    ReplyDelete
  3. ada tgk kt tv aritu.. best nye.. nk g jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. Next month nak datang sini jugak :)

    ReplyDelete
  5. yeah teruja

    ahh npe kawan sy xpnh cite sal ni

    ReplyDelete
  6. wahhh bestnyerr dieee dpt pegi sabah...xtjatuh ke umah tuh.hihihi

    ReplyDelete
  7. @Iffah Afeefah

    ada kawan ea di KK? TEMPAT NI BARU AWA TAHUN ada kan.

    ReplyDelete
  8. wah, ada eh mcm ni
    hebat !

    mta pun dh jd terbalik bla tgok gmbo ;p

    ReplyDelete
  9. tandas dia pun terbalik ke..hehehehehe

    ReplyDelete
  10. menarik...taaapi....jauh sgt bha maw ke sana..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.