Friday, June 22, 2012

Jumlah raket patah sama dengan ribuan ringgit

Salam Sejahtera ...

Siapa minat main badminton? Mahir dalam sukan badminton? Actually leeza suka main badminton dan selalu gak lah join kawan-kawan main. Area Bangsar selalu tempat kami lah tu. Sebab tu jer yang paling dekat dengan tampat study kami & murah. Haaaaaaaa

Sepanjang kami main ni, tak sah lah kalau tali raket tak putus. Itu adat lah kan. Comform ada yang putus punya. Leeza pernah gak putus tali raket. Melayang RM50 ... Apa yang dipukulkan tah...

Raket patah!! Pernah tengok kan kat TV. Datuk Lee Chong Wei, Lin Dan ker.. memang ada patah raket. Tapi ni haaaaaaa... geng-geng leeza yang pernah patah raket dengan jaya dan bergaya nyer.. 

Jom roll......

Gambar Raket Patah 1
Ni kira dimaafkan lah juga patahnya. Sekadar patah dua yang tak berapa nak teruk sangat. Tapi menangis gak tu.. Harga raket beratus kot. huuuuuuu (bukan leeza punya)

Gambar Reket Patah 2
Kategori ni dah naik extreme.. Ada sebatang tu baru beli jer. Baru masuk tali.. Pergi tarik sampai 30.. Sekali smash .. melayang lah raket brother!!!!  
Lepas tu bro tu berlagak tak ada apa-apa konon... Tak per lah.. Biasalah raket patah. Dalam hati mau tak meraung.. Raket RM300+... Hua hua.....


Patah Seribu Hati dia...
Patah Tumbuh Hilang Berganti. Haaaa.... Sabar jer lah... hmmmm... Apakan daya.. Kira jumlah raket yang patah.. Boleh mencecah ribuan wo.... 


Titik Santai :   
Patah Tumbuh Hilang Berganti... Duit melayang terbang ke sana sini.... Demi minat tu.. oklah juga..
Leeza pun dah beli sebatang raket yang best.. waaaa.... jangan patah plz.. jangan patah...!!!! 

12 comments:

  1. Smash shuttle ka smash orang ni? huhu

    ReplyDelete
  2. betul ganas mainnye... dah macam smash lin dan kot hehehe

    ReplyDelete
  3. perghhh kemain teruk patahnye..

    ReplyDelete
  4. cmne leh patah truk cemtu tuh?dasat sgt tuhhhhh

    ReplyDelete
  5. Ganaszzznya..hehe, tapi kalau dah hobi dan minat tu, wang ringgit tak kisah sgt kot..sama mcm elih jugak, beli bola bowling ribu juga..asalkan kepuasan tu ada :)

    *nasib baik bola bowling tak pecah haha ^_^

    ReplyDelete
  6. Main badminton...tinggi gak budget yek....

    ReplyDelete
  7. kene redha jer la raket mahal patah..tp dah minat nk wat camne..hehe :)

    ReplyDelete
  8. @Hanif Idrus
    sebenarnya budget mmg tinggi pun. belum shutle dan booking lagi...

    @jebengotai
    yup... satu kepuasan kalau satu perkara yg kita minat.
    main boling lagi tinggi budget.

    @Elih Japahar kepuasan itu penting kan... tp kena tgk budget juga..

    ReplyDelete
  9. @Farhana Sukre isyyy tak tahu lah smash apa ni beb...

    ReplyDelete
  10. teruk benar patahnya.
    dasyat. ganas betul

    ReplyDelete
  11. ni pukul bola ke pukul orang?hiks

    oh yg aritu psal icon comel2 tu cik search kat google jek..x ingat la plak katne sbb x bookmark ^^

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.