Saturday, June 2, 2012

Lepak Makan: Johnny's Restaurants,OU.

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...


Baru jer lepaskan gian dengan PAVLOVA, leeza terjah Johnny's Restaurant plak. PAVLOVA  my hero belanja... and JOHNNY'S leeza belanja lah plak kan, lagipun favourite "dia".

Menu Basic jer leeza order

Menu leeza.. kena makan nasi juga lah. Sebab lapar. well perut melayu lah katakan.

Bongkar Rahsia Santai Leeza: Ini favourite leeza giler-giler arrr... Yummie....
Thx you so much!!

Demikianlah Jamuan Penghujung Semester 7 kami. 
Selamat Bercuti...

Titik Santai : 
Bersyukur sebab berjaya lalui semester 7. Walaupun paper Penyelidikan Tindakan tidak berdaya leeza jawab dengan baik, leeza pasrah dengan keputusan. Dah usaha sebaik mungkin, dah study sampai otak ni terasa bahangnya!   


13 comments:

  1. wahh..sdap2..best mkn c2 ea..

    ReplyDelete
  2. Tak mahu rasa perit study lagi..hehehe
    best makan-makan ni yek ..selamat bercuti

    ReplyDelete
  3. dah lama tak makan2 bennda ni

    ReplyDelete
  4. wahhh xpernah tgkk suma makanan tu.. yang bestnya, awak dgn hero suka nak try mcm2 makanan.. best! hehe

    ReplyDelete
  5. Study memang perit... hu hu hu

    ReplyDelete
  6. sedap2 semuanya
    dah lama x layan johnny nie ..
    steamboat dia terbaik kan

    ReplyDelete
  7. Kakcik tgh lapar ni. Dlm flight td makan sandwich je! :)

    ReplyDelete
  8. perghh blog ni slalu tunjuk makanan best2.. lapar jew mai sini.. -.-

    ReplyDelete
  9. Banana split tu nampak sedap giler!!

    ReplyDelete
  10. hehehe..
    yang ini akak baru lepas makan..
    buka puasa minggu lepas..

    :)

    salam perkenalan leeza..
    syok baca entry leeza..
    sumer santai2..
    rugi kalau akak tak follow kan..?

    ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.