Wednesday, July 18, 2012

Akhir Samarinda:Ameera (Perasaan Anda)

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...


Dari pagi sampai ke detik 10.30 malam tadi, leeza asyik menantikan Samarinda: Ameera... Hmmm macam tak sabar jew nak tahu ending cerita tu. Leeza tengok Ameera sebab minat sangat kat Rita Rudaini... Suka dengan perwatakan Rita yang kemelayuan style... ceh ceh... ni dari sudut pandangan leeza...

Berakhir sudah cerita ni kan.. Tak dapat lah tengok Rita Rudaini dahhh.. huuuuu........


SOALAN : 
Setuju tak dengan ending cerita ni?
Apa perasaan u all bila tengok drama ni?
Peristiwa yang paling u all tak boleh lupa?

Tak ada chance nak rasa happy ending ..... arrrghhhhh..... so jawapannya KURANG SETUJU. 
Pengorbanan seorang isteri.. dan ending si suami pula berkorban.... hmmmmm...... banyak perngajaran juga... Boleh lah kann...
Peristiwa paling tak boleh lupa... Bila Si Ziela tu jadi jahat dan mula menindas Ameera...

KESELURUHANNYA : 4 BINTANG...... (Sebab i like Rita!! haaaa)

Titik Santai : 
Menanti lakonan seterusnya Rita Rudaini... heeeeeeeeeeeeee

20 comments:

  1. cepatnyer buat entry.. ending citer ni ok ok jer...selalu dah tengok dalam citer hindustan..tapi jalan citer ok..lakonan jasmin hamid paling menyerlah dlm citer ni..

    yg ikhlas..

    ReplyDelete
  2. hahaha...tak tengok pon tapi saya tak suka rita.banyak sangat kontroversi dia.aiyooo

    ReplyDelete
  3. @weschairs setuju.. jasmin hamid really something.. =)

    ReplyDelete
  4. apa ending cerita nie??

    ReplyDelete
  5. Sejujurnya saya geram dengan ending dia. Macam tut punya cerita. Takkan la polis sebongok itu. Emmm.. Sapa la punya idea.

    ReplyDelete
  6. hahah.. betol la.. Rita nampak sangat cantik & menawan dlm citer nih..

    ReplyDelete
  7. alaa xtau pulak ada crita ni.. tp mmg tak tgk sbb malam jarang nak bukak tv.. huhu

    ReplyDelete
  8. kitapun suka rita, tapi kita tak tengok cerita ameera, tgk gitu2je pasal kita tak berapa minat cerita sambung2.. sebab kalau dah terlepas beberapa episod dah tak jadi bes dah.

    tadi singgah blog kita tak kluar senara ye, kita dah betulkan dah, tq ye :)

    ReplyDelete
  9. @weschairs setuju.. JASMIN HAMID... THUMB UP....

    @aReLaN YER .. KESIAN RITA..

    @Anonymous ENDING DGN HUSBAND DIA MATI.

    @JebengOtai™ DAH THE END DAH JEBENG!!!

    @Cikgu Hairul BUAT LAH HAPPY ENDING KAN.. NI TIDAK...ARRRRR

    @Ameerul Ashraf SAPA CPR RITA TAK CNTUK.. MMG... HAAAAAAAAAAAA

    @eva SEBENARNYA LEEZA TAK TGK CITER NI DR AWAK PUN.

    @Saleha LOVE RITA KAN... KAN KAN KAN..... CANTIK SGT....

    ReplyDelete
  10. memang tak ikuti perkembangan kisah ni. tapi ttg rita ni. bila dia pakai tudung memang ayu giler...

    ReplyDelete
  11. rita cantik.. tpi lyla x follow cite ni..

    ReplyDelete
  12. semalam xtgk pn g tgk wyg ..sobsob..cmna last?

    ReplyDelete
  13. Endingnya memang sedih sikit..tah macam mana laki di amati...pehhh..
    Aku memang jangka Ziela mati..kalu tak tak solve problem dia ngan Ameera....
    Tapi Rita memang pelakon yang best...memang manja habis..heheheh.
    Untuk pengetahuan aku tak minat cita Melayu sedih ini tapi bini aku suka..so aku TERPAKSA tengok...hehehehe

    ReplyDelete
  14. err..tak tengok la..hakhak..tak tahu..hukhuk

    ReplyDelete
  15. Shamsul dengan Rita mmg sweet gila dalam cerita ni. Ety tak follow sgt drama ni, mak Ety je yg layan. Tpi episod akhir, semalam Ety tgk :)

    p/s : suka OST drama ni. Andai Ku Bercinta Lagi :)

    Ety datang follow sini juga. Berkunjung dari bloglist Tasha :)

    ReplyDelete
  16. cukup menyampah pak polisi dlm citer ni... Kejar org tu da dekat tp tembak lgsung tak kena... Da tak pasal pasal amier tu mati... Drama betul la.. Hehehe

    ReplyDelete
  17. byk2 paling suka tengok si segak amir dlm cite ni.. rasa cam sweet sungguh syamsul yusof tu.. sungguh, selama ni tak minat tgk di sbb asyik cite gaduh2.. tp, cair tengok dia syg sungguh kat ameera ;) i like!

    ReplyDelete
  18. wah!! kami pn bias rita juga!!! *xda kena mengena dengan2 apa2 pun..haha*

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.