Sunday, July 8, 2012

Bali, Indonesia: Area Hardrock Cafe (cuci mata)

Salam Sejahtera ...

Sihat semua??? Moga segalanya baik-baik. (skema tak?)

Kali ni santai leeza roll gambar percutian ke Bali masa Bulan Mac hari tu. Pemandangan area Hardrock di Bali. Leeza tak stay pun kat Hotel Hardrock... Sebab ada sumber menyatakan tempat tu over happening.. takut malam-malam tak dapat tidur dan berehat. So, kami tak stay situ. Kami stay jauh sikit dari bandar di Bali. Malam-malam ada gak kami ronda situ. Clubbing maut lah situ.. Open jer pub, disco n so on. Boleh view dengan jelas dari luar. Cuci mata sepanjang malam lah jawabnya.

Rasanya u all tahu kan Bali tu macam mana... Tak perlu lah cerita banyak dan tak perlu upload gambar-gambar yang tettttt kan... heeeeeeeeeeee

Pemandangan bandar Bali di siang hari.

Hardrock Shop : Bali, Indonesia.

Hardrock View
 Ada jugalah leeza beli baju Hardrock Bali. Sebagai kenangan.
Titik Santai :   
You all kalau ada sesiapa yang nak pergi Bali... Roger lah.. Boleh leeza beritahu tempat-tempat yang menarik dan budaya yang menarik yg perlu kita tahu di Bali.

PEDAS : 
Kadang-kadang aku tak faham kenapa ada manusia yang sering kali menyalahkan orang lain di atas segala yang terjadi. Ada juga insan yang rapat tapi sbnrnya seperti tidak rapat. Mereka bisa meluahkan sejuta kata tapi hakikatnya mereka telah melukakan setitik hati.

17 comments:

  1. Planing hujung tahun ni nak g bali..hehe

    ReplyDelete
  2. memang menarik di BALI nie
    permandangan yg padat kan
    bilelahhhhhhh merasa nak ke sini ;)

    ReplyDelete
  3. akan jejakkan di sini satu hari nanti. moga diizin Tuhan. :)

    ReplyDelete
  4. Cantiknya bali. Cemburu tengok gambar

    ReplyDelete
  5. teringin nak g bali.. hehe

    ReplyDelete
  6. bestnya...sy naik flight pun tak penah..
    best betul leeza pegi holiday!

    ReplyDelete
  7. my friends enjoyed the beach, some of them went clubbing also.
    Rent a car and travel around the island. There are a lot of amazing places except the beach or Kuta city.
    :)

    ReplyDelete
  8. Bali merupakan salah satu destinasi pelancongan yang menarik sekali.

    ReplyDelete
  9. @Fendy sangat menarik...!!!

    @Elih Japahar pergi bali jangan lupa melawat tempat yg semua leeza senaraikan.

    @ieda BALI memang menari, cuma memerlukan pencarian makanan yang sangt teliti.
    kronik sikit. cari pemandu yg beragama islam. ok sikit.

    @hanaahmad MOGA kak hana dapat ke sana nanti. yeah.....

    @Ayyza May JANGAN cemburu2 ... hehehehe mana tahu nnt sampai juga ke sana.

    @ejulz LEEZA yang dah pergi ni pun rasa nak pergi lagi ...

    @Fakhruddin naik flight sama jew macam naik kereta.... tak ada beza pun.. hehehe

    @Artha Arihta OWWWW.... i tak pergi clubing... just engok dari jauh. heee

    @Iffah Afeefah BOLEH TAHAN gila juga lahh... hehehehe

    @keretahitam yer.. salah satu tempat di indonesia yang menarik adalah di BALI.

    ReplyDelete
  10. cantik juga kat bali ni yek x pernah sampia lg!

    ReplyDelete
  11. wahh rjin g oversea kn?bestnya! sya bali ermm bila tahun lah...haha

    ReplyDelete
  12. pergghhh.. betul jalan2 ni... memang syoookkk la

    ReplyDelete
  13. mmg best la..tp lom ade budget nk pi sana ag..hehe

    ReplyDelete
  14. nk pegi awal tahun depan...agak2 bape bajet nk kna ada (x termasuk tiket flight)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.