Tuesday, July 24, 2012

Bali Indonesia: Kind Hotel Pilihan Baik

Salam Sejahtera ...  HeLLo0o0o...


Pada mereka yang merancang untuk bercuti ke Bali. Leeza cadangkan u all pergi lah 5 atau 6 hari. Jangka masa ni sesuai utk meronda puas-puas di Bali. Kalau u all pergi 3 atau 4 hari. U all kena pilihlah tempat yg macam mana yg u all nak pergi. Tengok budaya mereka ker? Kraf mereka ker? Nak buat aktiviti laut ker? Bersantai ker? So jumlah hari bergantung pada aktiviti u all.

Antara hotel yang berdekatan dengan laut ialah Kind Hotel. Harga tidak terlalu mahal namun kemudahan yang disediakan baik!! Spa dia pun murah. Baru RM20 duit Malaysia. Best!

Jomm roll gambar Kind Hotel ....... 

Gambar Kind Hotel
Gambar Spa, Kunci Bilik, Air minuman (air yang diberi ketika kita sampai), Tempat minum di tepi pool.
Pemandangan Yang Indah ......
Harga kalau tak silap leeza RM150 - RM250 ke atas. Depend lah.. U all walk in ker? atau booking. ada beza harganya. dan masa leeza walk in .. tgh promotion. so murah. RM180 per night. Biasalahkan.. hotel ni kadang-kadang selalu jer naik turun harganya....

Titik Santai :   
Jom terjah Bali.... Nikmati pemandangan indah di sana... 
dan banyak patung-patung... haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


17 comments:

  1. wah, bestnya dapat pegi bercuti ke sana....

    neway, Abe selalu Update Blog... pakai Tab je.. Sebab Abe minat untuk berkongsi... lagi 1, dulu Leeza pernah tanyakan Abe pasal UNIK kan? UNIK Abe cuma biasanya dekat 1k je sehari. Kadang2 kurang... Bergantung pada Sentuhan 'Entri' Abe, :)

    ReplyDelete
  2. Owh masih dalam kemampuan lagi harga tu. Tapi orang kata nak cari makanan halal di Bali ni susah. Betul ke leeza?

    ReplyDelete
  3. hajat di hati nak honeymoon kat bali tapi tak tau camne.waaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. ntah bila lah nk kesana..hukhuk..teringin nk melancong jauh2 ni..

    ReplyDelete
  5. hmm... memang ada perancangan nak ke sana. tapi tunggu si kecil tu besar sket. biar dia kenal itu ini.

    then tambang flight pun murah sket. kalau baby ni tambang dia mahal. tul tak?

    ReplyDelete
  6. setuju dengan harga tu,
    tak tetap, ikut keadaaan..
    kalau cuti ramai org, mencanak naiknye,, huhu~

    Salam ramadan, selamat berpuasa (:

    ReplyDelete
  7. Harga yang reasonable...
    Tengok lawa ajer tempat ini!!

    ReplyDelete
  8. boleh thn murah jgk harganya :)

    ReplyDelete
  9. tersangat cntikk!!! ni lah tmpt yg teringin nak p..hehe

    ReplyDelete
  10. @www.QueAchmad.com UWAAAA 1K... BANYAKNYER....

    @Cikgu Hairul mEMANG SUSAH CARI MAKAN. MAKAN NASI PADANG JER YG HALAL PUNYA. KALAU NK SENANG CARI PEMANDU ISLAM. SELAMAT SIKIT.

    @aReLaN NAK HONEYMOON.. WAAAA.. PERGI PAN PASIFIC K... LIKE LIKE

    @Kesuma Angsana HAAAAAAAAAA BEST!!

    ReplyDelete
  11. @Suhana Shuib LEEZA PERGI PUN MASA TIKET MURAH. HEHEHEHE

    @Pecinta pink^^ WAAA JOM LER... HEHEHEHE

    @wantie KALAU ADA BUDAK. MCM TAK SESUAI. TUNGGU BESAR LAH ERK.

    @ahsfantasy24 LEEZA BOOKING TIKET 1 TAHUN SEBELUM.. HAAA MAS ATU TGH PROMOTION.

    @Iffah Afeefah TEMPAT LAIN LAGI MAHAL.

    ReplyDelete
  12. @Hanif Idrus MEMANG LAWA... HEHEHEH

    @RazFiRa NOT SO BAD. LAIN LAGI MAHAL.

    @hairy JOM PERGI RAMAI2....

    ReplyDelete
  13. wah .. bali , seronok tgk kolam tu rasa macam nak terjun je . hehe

    rugi sapa tak pandai berenang tak dapat merasa nikmat menyelam ^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.