Thursday, July 12, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Sebagai tanda sokong pada contest ini, apa lagi santai leeza menyertai contest yang dianjurkan, sekali gus mempromosi blog ni... (mungkin lah secara tak langsung dah promosi)... hehehehe


Pendek kata, kalau u all nak masuk contest ni... Silalah singgah blog penganjur ni k. HADIAH LUMAYAN juga tau... Yang penting masuk contest bukan utk hadiah. Just 4 fun k...


SINOPSIS HEADER :  (haaa siap buat sinopsis)
      Sebenarnya header leeza tak banyak gambar pun. Sekadar gambar kamera dan pensel warna. Maksud disebaliknya : 

PENSEL WARNA :  Hidup ini ada macam-macam perkara. Leeza simbolikkan dengan pensel warna yang ada pelbagai warna dan ada maksud yang tersendiri.

KAMERA : Maksudnya, setiap kenangan itu akan kita gambarkan dlm fikiran kita. Tidak kira manis atau pahit. Pasti akan tergambar dalam fikiran kita.

Kedua-dua gambar itu dikaitkan dengan ayat "HIDUP DENGAN BARISAN IDEA DAN PERISAI MINDA". Kita perlu hidup dengan pelbagai idea untuk majukan kehidupan yang dilalui dan perlukan PERISAI MINDA agar kita tidak ditipu dan jatuh ke lembah hina.

SANTAI LEEZA : Leeza mahu hidup dengan santai dan disertai idea & minda yang gempak! 

Titik Santai : 
Sekian sahaja serba ringkas ini.......

11 comments:

  1. fulamakkk! akhirnya muncul juga...pewiittt sgt terharu dgn anda lah..sgt2 sporting...sobsob..all the best tuk anda....yea esok akn dipuload d fb dan boleh mula like selama sebulan...

    sya aan tlg juga prmote dkt entry blog n group..hehe..

    ReplyDelete
  2. wah..join sudah...heehe..same2 lah kita promot mempromot:P

    ReplyDelete
  3. betul tu. hidup lebih meriah jika kita mempunyai banyak idea. otak pun sentiasa bekerja dan kita menjadi semakin sihat.

    nak terjah jap

    ReplyDelete
  4. salam kenal...

    semoga berjaya yer...amin...

    ReplyDelete
  5. Ada maksud pensil dan kamera tu rupanya!!

    ReplyDelete
  6. @hairy terima kasih... hehehe.... setia ni

    ReplyDelete
  7. gudluck sis !
    xda masa nak buat entri untuk contest ;(

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.