Saturday, July 28, 2012

FAST 5 (2011) CARS LIST

FAST 5 (2011) CARS LIST:

1965: 
Chevrolet Corvette Grand Sport (Fast Five)


1965:
Chevrolet Corvette Grand Sport (2)

1966:
Ford GT40 
1970 :
Ford Maverick

1972 :
Nissan Skyline GT-R Coupe
1972: 
Pantera Detomaso
1996 :
Toyota Supra
2006 :
GMC 2500 Yukon
2007:
Porsche GT3 RS
2009 : 
Nissan 370Z
2009:
Nissan 370Z
2010 : 
Dodge Challenger
  2010 : 
Dodge Challenger (2)

2010 : 
LexusLFA
2010 : 
Subaru STi 
2010 : 
Subaru STi
Dom Toretto : 1970 :
Dodge Charger
Ducati Street Racer
Gurkha LAPV
Honda NSX
Koenigsegg CCX
Nissan GT
 Train Heist Truck

Others site :
http://automodifiedesign.com/fast-and-furious-5-fast-five-cars-list.html


         TITIK SANTAI :  
Sorry lah pada reader, entri ni leeza buat untuk rujukan akan datang leeza dan koleksi leeza.
Sebab leeza minat movie ni.


11 comments:

  1. Eh??? Kenapa awk letak gambar sya dalam tu?? Nanti kantoi la sya yg bawak watak citer ni.. Nama sya Van Diesel... Nama sebenar Van Nette yang guna minyak Diesel... Hahaha

    ReplyDelete
  2. Ford Maverick sangat cool nmpaknye,
    hehe kat malaysia ade tak ;D

    ReplyDelete
  3. perghhhh!! smrt gila lah..bila la blh pakai kta cmni..hehehe

    ReplyDelete
  4. @ahsfantasy24 malaysia ada pun, belum tentu leeza mampu. jom kumpul duit..

    ReplyDelete
  5. wah info terbaik leeza dapat saya memang suka siri fast n furios, fast 5 ini pun ada cd. Filem ini saya bagi rate 4/5 untuk keretanya sahaja.

    ReplyDelete
  6. minat yg kat ducati tu la..huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.