Sunday, July 1, 2012

Singgah Gym di Jitra (keahlian MURAH)

Salam Sejahtera ...

Cuti 3 minggu lepas, tak buat apa-apa pun selain:  
1. Menjadi Blogger Yang Kerap Update Blog.
2. Melancong Ke Sabah.
3. Download Porforma Untuk Semester 8.
4. Edit Porposal... (tidak berjaya laksanakan, hanya berjaya merancang.)
5. Setting Layout Tesis... (juga tidak sukses dibuat.)

Begitu juga dengan "Hero" leeza. Bila ditanya apa yang dah dibuat... ermmm hambar juga jawapannya. Samalah kita.. Cuti memang BERCUTI... So kali ni leeza nak sharing berkaitan gym di area Jitra. Yer ker Jitra??  Jomm roll gambar dulu....

GYM Area Jitra
Jom Pergi Gym..
Singgah lahh....

Ringkasan:  
  • bayaran walk in - RM3
  • ahli sebulan - RM35
  • ada jual suplement dan vitamin
  • ada instructor untuk training juga..
Titik Santai :   
Bukan apa, actually sebelum2 ni pernah juga leeza pergi gym. Masa pak cik leeza di KL. Selalu pergi dgn dia. Bukan bina badan, tapi pergi kayuh basikal yg tak gerak2 tu. haaaaaaaaaaaaa.......

4 comments:

  1. eh,murahnya masuk gym kat jitra tu..kat gombak ni rm60 sebulan..biasa jugak kat jitra tu pasal rumah mak mertua kat sana..hehe..

    p/s : singgah dari blog Apple

    ReplyDelete
  2. Yang tak terlaksana tu kena buat cepat-cepat bulan ni. Biar tak tertangguh lagi. Nanti bila dah banyak keja, langsung tak sempat siap.

    ReplyDelete
  3. uish...murah tu.kat sini 2 kali ganda tau.lamanya tak gi gym.tak sempat & tak larat.hmmm

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.