Wednesday, July 18, 2012

Wordless: Ziana Zain Punya Pasal

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Punyalah malas nak download lagu yang ada kat internet... Apa lagi roger jer lah peminat Ziana Zain minta lagu.. Haaaaa...

Mohd Haiqal a.k.a QARL ni pemiant no 1 Ziana Zain juga bakal guru. Kenal dia masa berpraktikel di SK BANDAR TUN RAZAK 2 tahun lepas.

Terjah Blog QARL ni... serius peminat Zaina Zain... SINI


Dahhh layann dah lagu ni semua dalam kereta tadi.... Puas hati ... hehehehe
Terima Kasih MR QARL...

Titik Santai :
Bestnyer lagu lama-lama.... Layannnnnn

19 comments:

  1. jengok sini sambil kening terangkat ;p

    ReplyDelete
  2. masih terangkat lagi ke ....erk kening dia? hehe

    ReplyDelete
  3. KA pown suka lagu2 ZZ ni. KA nak wish selamat berpuasa, dan moga segala amal ibadah kita akan diterima nnti

    ReplyDelete
  4. lagu ziana zain mmang best.. tmbahan lgi dgn vokal die.. tpi keningnya juga lh mnjdi pujaan.. :)

    ReplyDelete
  5. wah3..
    cer foward ke ahsfantasy24@yahoo.com gak,
    hehhee ziana memang best ;D

    ReplyDelete
  6. kite pon suke ziana zain tp xde la minat sngt..hik3

    ReplyDelete
  7. haha sekebun cinta nan brbunga!!!

    ReplyDelete
  8. Lagu akak ziana ni semuanya best-best sampai terangkat kening mata...

    ReplyDelete
  9. lagu akak ziana best=best belaka sampai terangkat kening mata nak nyanyi korus...

    ReplyDelete
  10. erk....cetak rompak... hehehe.... :-)

    nak juge....:P~

    ReplyDelete
  11. pminat kak ziana rupanye:) mang best lgu dia..

    ReplyDelete
  12. Aku dulu salah seorang peminat fanatik Ziana..lepas diakahwin ...dah tak dengar lagi...

    ReplyDelete
  13. Macam mana nak dapat email tu? boleh send jugak? saya pun minat gak ehehe.. asyraf.asnawi@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. @Blog Asyraf Yang mohon di emelkan tu. sy dah emel tau.....

    ReplyDelete
  15. @[PCL] masih kot.. haahahahaha

    @Kesuma Angsana terima kasih. salam ramadhan juga k.... Ziana zain ada nilai tersendiri.

    @Nurlyla kening tu yg best. tang dia tarik.. perghhhh

    @O CIKTEDDY saya pun bukan lah minat giler mcm QARL.. tpperasaan suka tu ada....
    tp lagu dia best. dont mean tak minat.

    @hairy Mekar berdiri nan tiada.. suka hati jew saya ni..

    ReplyDelete
  16. @kereta hitam kening maut dan.. masa tarik tu.. waaaa

    @DefarhanoVII a.k.a BoyPJ Kalau nak tinggalkan emel erk....

    @Pecinta pink^^ tak lah fanatik mcm QARL... tapi suka lagu....

    @Hanif Idrus lorh napa lepas kahwin dh tak...?

    ReplyDelete
  17. hahahaha...lagu lama memang terbaik tapi saya tak layan sangat la ziana zain

    ReplyDelete
  18. mmg peminat tegar tu..byknya koleksi die..huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.