Wednesday, August 22, 2012

Dugaan Syawal Kita

Salam Sejahtera ...

"Adakah muka aku macam kat atas ni??" haaaaa
 
Orang sibuk beraya sana sini, leeza dah berkampung kat rumah dua hari. Raya ketiga sepatutnya beraya juga, tapi dah tak larat dah. Demam dan selsema membantutkan perjalanan leeza. Raya ke-4, duduk rumah mengadap lappy kesayangan ni. Buat assignment Asas Kepimpinan dan Perkembangan Profesional. Stress otak rasanya...... 1 lagi assignment GENRE KESUSASTERAAN! Lagi pecah otak.

Bukan stress tak dapat beraya tapi stress nak mengarang pada masa-masa cuti ni. Tambah dengan cuaca kat KL yang mendung tiada penghujung. Katil asyik memanggil, TV menjerit-jerit kat ruang tamu suruh dibuka. Haizzzz..........  

Siapa yang melalui krisis yang sama seperti leeza... Haaaa kongsi cerita u all.... Nampaknya, adik leeza begitu juga, angkut satu beg buku, tapi tak sentuh pun lagi. hmmmm

       TITIK SANTAI :  
Cepatlah demam assignment berlalu... Lepas ni demam VIVA pula... haaaa.. demam sampai hujung tahun lah jawabnya.


 

10 comments:

  1. Demam VIVA? hehe..sabar ye mmg mcm tu lah kalau study..lama dah tinggal zaman mengarang ni..moga cepat sembuh demam assignment :)

    ReplyDelete
  2. huhu, byknya assignment dia
    ahh benci ah nak buat asignment time mood masih raya lagi ;l

    sabar jeala akak.
    hendak seribu daya, xhenda seribu dalih.

    ;)

    minggu dpn baru start nak siapkan assignment kita

    ReplyDelete
  3. Aku dulu sama ler...
    masa cuti angkut buku kononnya nak belajar kat umah..hancus...hehehhehe

    ReplyDelete
  4. siannya dia. demam ye.. ni makan ubat tak?? jangan tak makan ubat. nanti tak kebah demam tu

    ReplyDelete
  5. alahaiii kesiannya.

    Sabar ye..

    lumrah student..

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh.......
    jgn lupa mkn ubat.....
    remy keje dulu walaupun smlm ponteng sebab sampai lambat.....he3... sabtu sambung raya lagi.....

    ReplyDelete
  7. assgment kasi lupa kejap.. hehe

    ReplyDelete
  8. It's an awesome piece of writing for all the online people; they will obtain benefit from it I am sure.


    my web page - lasertest

    ReplyDelete
  9. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be
    on the web the easiest thing to be aware of.
    I say to you, I definitely get irked while people think about
    worries that they just don't know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing
    without having side-effects , people could take a
    signal. Will likely be back to get more. Thanks

    Also visit my web page :: kimak kau

    ReplyDelete
  10. I quite like reading through a post that can make
    men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!


    my page :: lasertest

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.