Sunday, August 26, 2012

Lepak Makan: Restoran Said Ali Sri Rampai

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Tak lain tak bukan, kita cerita lagi pasal makan... Siapa yang tak nak makan dalam dunia ni kan. Makan tu satu kewajipan untuk sehari. heeeee 

Masa bulan puasa lepas, leeza and the geng berbuka puasa di RESTORAN SAID ALI, SRI RAMPAI. Kita tengok menu-menu yang sempat dirakam dulu k. 


Leeza makan buffet, RM19.90 per person. 21 orang maka berapa erk? haaaa kira sendiri lah yer...

 Kategori semuanya seafood....

Ni antara menu yang kawan-kawan leeza ambil.. Sebenarnya leeza tak gerak pun ambil makanan, sebab malas. haaaaa... so leeza makan apa yang kawan leeza ambil. Lagipun, bukannya habis pun diaorang makan.

Selepas kenyang, beginikah caranya? aiyaaaaa

       TITIK SANTAI :  
Makan dan terus makan dalam hidup ini. Hidup mesti ceria dan perut mesti kenyang.
Tapi kita juga mesti ingat mereka yang tidak berpeluang menikmati hidangan seperti diri kita.

17 comments:

  1. sri rampai setapak ke?kat tasik tu?cam menarik je..

    ReplyDelete
  2. sedapnya,,jgn la ambik bebyk sgt...

    ReplyDelete
  3. wah..nampak menyelerakan betul makanan2 tu

    ReplyDelete
  4. macam best je makanan kat atas. hehe. boleh belnja. hehe. selamat har raya. hope masih ingat blog sy yang dah lama bersawang. hehe. apepun jmput singgah blog kalau free.

    ReplyDelete
  5. waaa... ni santapan bulan syawal ek.. ;)

    ReplyDelete
  6. Erm nampak sedap.:) Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  7. mkn laut sedp tpi kesian pd kwn2 tak blh mkn laut gara2 alah,,,kasihan kan huhu...

    tpi lu nkn byk2 bhya gak sesekli ok juga

    ReplyDelete
  8. klu gini kwn yg belanja bukan kita klr wet sb leeza dh mls bangkit dri kerusi jadi permaisuri ker heeee...

    btw tgok cm best

    ReplyDelete
  9. sedapnya tengok semua makanan..terus lapar pepagi ni

    ReplyDelete
  10. kaki makan jugak akak leeza neh. BMI berapa ntah?

    ReplyDelete
  11. byknya mkanan..mmg kuat mkn erk :p

    ReplyDelete
  12. rege boleh tahan......
    tak ler mahal sangat.....
    menu2 pun best!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.