Saturday, August 4, 2012

Lepak Makan: Swensen's Subang Jaya

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Siapa pernah terjah tempat makan SWENSEN'S SUBANG JAYA... Sebelum leeza tamat internship hari tu, salah seorang cikgu sekolah ni belanja leeza dan rakan makan di SWENSEN'S... pendek kata, budimu akan kukenang... Friendship forever k ... Kak Noraini & Kak Norlisza.

So you all jom tengok apa kita orang makan.... Yummie.....

 
Gambar : Creamy Mushroom
Nampak kecil, tapi macam giant, sebesar buah kelapa tau!
Dah lah kami order 2 ni. 

 Gambar : Meet Ball kot. tak ingat namanya.
Sangat sedap dan rasanya sungguh ngum!!

 
Gambar : Dari kiri Ring a ding, Swensen's Banana Split, Cookies Summit.
Sangat menarik kan.. Yummie sangat!

Gambar : sama jer dengan yang atas....

U all kalau suka makan aiskrim sedap-sedap, boleh lah terjah sini.
Ohh yer, harga keseluruhan ... tak boleh nak cakaplah, orang belanja kan..
RM1++.00....

Well.. my lovely bro (Mr Shah), bila awak nak belanja saya di sini??

       TITIK SANTAI :   
Apa-apapun, leeza nak ucapkan ribuan terima kasih kepada cikgu SK TM2. U all memang sempoi..
Tahun depan, leeza pula berada di tempat u all...
Insyaallah, segalanya berjalan dengan baik..

Lepas makan jadi macam ni ....
Sangat memalukan!!

***JEBENGOTAI : leezatak boleh komen kat blog awak..? kenapa?

10 comments:

  1. sedap nye... Nasi nasi takde ke??? Makanan ringan je dah mahal camtu ke

    ReplyDelete
  2. pic yg ending cam dilanda tsunami....... tinggal dasar jer.....he3

    ReplyDelete
  3. nmpk mcm sedap..hehe

    uih yeke x leh komen??

    ReplyDelete
  4. bulan puasa ni semua nampak sedap...tapi bila dah berbuka togak air satu jug dengan kuih dua dah kenyang dah...nanti tak leh terawih pulak...

    ReplyDelete
  5. Bestnya eskem dia...mmg terlioq di pagi hari.. Ha ha...

    ReplyDelete
  6. baru terpikir nak pi try lah..
    sekali dengan maklumat harga yg disampaikan..
    gulp..
    fikir lapan puluh kali..
    dah nak raya nih..
    nak pakai byk RM...hehe..

    ReplyDelete
  7. whoah this weblog is excellent i really like studying your articles.
    Stay up the great work! You already know, a lot of individuals are hunting around
    for this information, you can help them greatly.


    Also visit my web blog - Oxnard

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.