Friday, August 3, 2012

Lepak Makan: Williams Italian Mamak 2

Buka puasa 1 Ogos 2012, mencatatkan sejarah buat leeza dan roomate. Sejak bulan 6 roomate leeza nak pergi WILLIAMS ITALIAN MAMAK dan akhirnya leeza pergi juga rabu hari tu. 

Jomm roll gambar makan-makan kami sampai nak tertidur kat kedai!!


Gambar : Sosej panjang 2, Daging cincang, Salami 3, Pepperroni (banyak), Daging itik, Kambing 2 slice, Kepak Ayam 2, Rib dan Mashed Potato.

Sepanjang makan ni... Bukan main lah roomate leeza asyik cakap.. "SEDAP... SEDAP..." 
HARGA : RM50... Sebenarnya, ada set yang kecil. Leeza tak sangka pula yang akan banyak macam ni.

Sampai satu ketika, tiba-tiba roomate cakap... MENGANTUK NYER.... kepala macam pusing-pusing.. haaaa..... sebenarnya masa tu, leeza pun dah mengantuk sangat. Makanan banyak lagi tak habis. Rib, sosej dan daging cincang tak sentuh lagi.....

ROOMATE : Tolong lah... tolonglah.... LEPAS NI JANGAN BUAT MACAM NI LAGI... 
LEEZA : Tergelak gila-gila..... angkara tamak kot kami ni...

Masa untuk pencuci mulut... mata kembali segar!
Gambar : PAVLOVA WILLIAMS... HARGA RM15... leeza bg 2 bintang... yang hari tu makan lagi best...

MINUMAN KAMI....
Yang gelap tu... RIBENA LAICI...  RM8
Yang lagi satu tu... HERB SODA... (serai, brokoli, laici, nanas, asam boi)

DEMIKIANLAH HIDANGAN KAMI..
JUMLAH PEMBAYARAN RM80...

    TITIK SANTAI :  
Lain kali datang lagi try makanan lain pula. sedapnyer... leeza tetap suka dengan HERB SODA!

TENGOK SEMUA BERKAITAN WILLIAM MAMAK >>SINI<<

15 comments:

  1. Amboi mahainyela die nye makanan

    ReplyDelete
  2. sedap ni..tp hargenye.. hehe

    ReplyDelete
  3. Wahh sedapppnyaaaa .....

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  4. tudiaaa..sedapnya! hehe....daging itik ?oh minat erk..hery xsuka...smlm mkn meggi ja..sobbb

    ReplyDelete
  5. emmh..pepagi nih buat sy tergoda nafsu makan eh..

    ReplyDelete
  6. @hazwan hairy sebenarnya leeza pun tak tahu ada daging itik. kami makan jew, tanpa kami sedar.

    ReplyDelete
  7. hmmm.... herb soda tu tak pernah pulak rasa. kat Penang ni ada ke idak pun tak taulah.

    amboi.. berbuka ala western la pulak. hehehehe

    ReplyDelete
  8. best je kat sini, KA x pernah cuba lagi.. awat lah color2 semua tu nampak black aje hehehehe

    ReplyDelete
  9. rege boleh tahan......
    tapi menarik dgn hidangan mixed grill tu....
    remy suka pepperoni.....
    lepas tu bebek pun ada.....
    sedap nyer....

    ReplyDelete
  10. pencuci mulut tu best! terliur sat.haha

    ReplyDelete
  11. bab daging itik tu yg terkejut..sedap ker???? huhu...

    ReplyDelete
  12. hehehe..satu lagi tempat makan yang kak dayah ingin sangat nak pergi..
    :)

    tapi tak kesampaian jugak lagi..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.