Saturday, August 25, 2012

Like PREMIUM RUSH

Salam Sejahtera ...  HeLLo0o0o...


Semalam barulah berkesempatan tengok wayang ... Lepas dinner kat secret resipe, leeza serbu panggung, movie PREMIUM RUSH. Kagumlah dengan cerita dan suka aksi-aski membawa basikal mereka.

Pandangan leeza, filem ni boleh diterima. Walaupun jalan cerita yang agak ringkas tapi aksi masih ada dan tidak membosankan, jalan cerita juga yang bermotif ditunjukkan oleh pengarah David Koepp

Ringkasnya, u all boleh lah terjah panggung tengok filem ni. Tak mengecewakan.. 

AKSI : 3.5 / 5 bintang
PERJALANAN CERITA : 3.5 / 5 bintang
PELAKON : 3.5 / 5 bintang
LATAR :  3/ 5
KESIMPULAN : 3.5 / 5 bintang

SINOPSIS FILEM : <SINI>

Yeah... ni lah watak utamanya... Haaaaaa

Dalam cerita ni, semua pelakon maintain berpeluh jer. Al-maklumlah, kayuh basikal tanpa henti.
 
     TITIK SANTAI : 
Sebenarnya dah lama sangat dah leeza tak tengok wayang. Total Recall pun leeza tak tengok lagi tau. Sebelum ni tengok spider-man jer.. masa bulan puasa.. ehh bulan puasa, lama lah sangat leeza tak tengok wayang erk.. haaaaaaaaaaa


9 comments:

  1. wah..bestnya tgk wayang.saya pun da lama tak tgk wayang..

    ReplyDelete
  2. M pun dah lama tak tgk wayang...cam best la tgk preview movie ni...

    ReplyDelete
  3. Ada tengok trailer dia..lain dari lain pasal budak pengahantar barang naik basikal.....

    ReplyDelete
  4. sama la dh lama x tgk..bz keje jer..huhu

    ReplyDelete
  5. :D dah tngok dah total recall hehe

    ReplyDelete
  6. Raya pon sempat tengok wayang ey, hehee sikit sangat 3.5 macam tal best jer citer nie.

    ReplyDelete
  7. Kalau leeza ada dapat tiket wayang free lebih ... hulur2 kan lah kat Benjy 1 ... hehehe

    ReplyDelete
  8. xfaham tgok cite omputih. haha

    sbnarnya. pemalas nk g panggung pun -___-

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.