Thursday, September 27, 2012

Blog Review: Manusia Egois Yang Mahal Air Mata

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Blog Review : Manusia Egois Yang Mahal Air Mata
http://hana-ahmad.blogspot.com/

Klik untuk berkunjung sini

Leeza masih mentah dalam dunia blog ni, nak komen banyak-banyak pun tak lah pandai sangat. Bimbang juga kalau ada mengguriskan hati mana-mana pihak. Kali ni leeza cuma nak share atau dalam erti kata lain review blog yang buat jiwa leeza agak tenteram membacanya. 

Blog pilihan leeza minggu ini ialah Kak Hana.... Blog yang bertajuk MANUSIA EGOIS YANG MAHAL AIR MATA. Haaaa sekali baca pun dah seperti kena petir hati ini. Nak dihuraikan ayat ini, pastinya ada manusia yang memang susah menangis dan terus dicap ego.. yer ker?? haaaa.... oklah... ni ringkasan feedback leeza...


Di atas ni leeza dah letakkan kandungan blog 5 kotak penuh (5 bintang)... Leeza boleh katakan, tak semestinya blog itu perlu menarik, berwarna-warni atau banyak gambar.. Putih pun menarik juga.

Blog seperti ini khusunya memang untuk mereka yang minat berbahasa.. Leeza selalu menjadi silent reader entri-entri kak hana ni... Well.... cari idea untuk berkarya...

Baiklah.. bila u all free... try lah berkunjung... Masyuk saja ... haaaaaa.... 

      Titik Santai :   
Insyaallah, leeza akan cuba mempromosikan blog-blog yang leeza selalu kunjung... 
Andai ada sebarang kekurangan daripada pihak leeza, leeza mohon maaf k.

29 comments:

  1. betul tu.. yg penting pengisian menarik dan blog mudah dibuka.. hehe

    ReplyDelete
  2. betul kata leeza, remy kekadang nk komen pun takut jugak ada yg salah faham..... takut salah penerimaan.... anyway nanti remy pi terjah blog manusia egois tu.....

    ReplyDelete
  3. dah terjah dan follow sekali... best ja sekali sekala layan jiwang dan ayat2 puitis camtu.. hehe.,. will looking forward to spend time there..

    ReplyDelete
  4. bagus.. rajin ye kamu leeza.

    good. keep it up.

    ReplyDelete
  5. blog sya lite2 ja..hehe..jnji ada reader baik cm anda..heee

    ReplyDelete
  6. Assalam, macam pernah jenguk jer blog tu.... hehehe... nak kena jenguk nanti nie... (^_^)

    ReplyDelete
  7. kadang2 design kebelakang bila isi tu dah best. eh design best isi tak best pun xjalan jugak kan. haha

    ReplyDelete
  8. Rajin buat ulasan blog. Boleh ulasan untuk blog saya pula. :-)

    ReplyDelete
  9. huiyo siap de jadual lg

    cm proposal je

    #ermmm nnti terjah

    ReplyDelete
  10. asalkan senang loading .. sedaplah bukak blog .. macam blog kakak la ..

    emm .. bila nak review blog kita lak .. hehe

    ReplyDelete
  11. Tapi ada juga jenis blog, hebat hiasannya, tapi hampas kandungannya.

    ReplyDelete
  12. awak try pulak pergi ke blog lelaki semalam. pun menarik juga setiap penulisan dia

    ReplyDelete
  13. awal2 berblog dulu akak mmg sekadar silent reader jer..rasa tak pandai sungguh nk menitip komen...macam leeza katalah takut tersalah bahasa... sekaarng ni baru berani2kan diri..harap2 tidak menyinggung hati dn perasaan kawan tanpa disedari mahupun sengaja...bimbang sangat..

    ReplyDelete
  14. blog sy cacat sbb takde header. heheh! belum ade kesempatan nak buat. janji blog readable dan tak berat.. :)

    ReplyDelete
  15. layout dan latar hijau putih blog saya la tu..mohon penjelasan..huhu

    ReplyDelete
  16. bagi saya blog awak cantik, content je yang kena power.. [padahal blog sendiri pun hampe haha]

    ReplyDelete
  17. Betul leeza, janji entri ada input bermanfaat... :) Boleh dijadikan sebagai pengisian.

    Btw, im new here.

    ReplyDelete
  18. nk terjah... thanks... 5 stars utk kndungan tu bnyak.. :)

    ReplyDelete
  19. nk terjah... thanks... 5 stars utk kndungan tu bnyak.. :)

    ReplyDelete
  20. dah singgah tadi & follow blog beliau tu.. putih tu indah, biru tu menggoda, pink tu menenangkan.. =) hehe

    ReplyDelete
  21. blog penulisan kreatif banyak kt sini :D

    ReplyDelete
  22. baru tngok blog ni slepas baca entri ni, memang best. :)

    ReplyDelete
  23. eh baru perasan ada reviu di sini. terima kasih Leeza. Moga terus dan tidak bosan membaca penulisan saya yang tidak seberapa. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.