Wednesday, September 19, 2012

Kenanga Wholesale City Sebagai Pilihan

Salam Sejahtera ... 

 KENANGA WHOLESALE CITY
Dah lama tempat ini dibuka, tapi leeza tak berkesempatan untuk menjejak kaki ke sini. Hujung minggu lepas, barulah leeza berkesempatan untuk pergi. Sebelum ini hanya dengar sahaja cerita tentang tempat ini. Kawan-kawan leeza ramai yang dah pergi, leeza yang tinggal di KL 23 tahun ni pun tak pergi lagi... 

Bagi leeza tempat ini ala-ala Jalan TAR... bolehlah dijadikan sebagai salah satu tempat untuk dikunjungi. Fesyen dan rekaan baju yang pelbagai. Dalam satu banggunan sudah memuatkan semua jenis pakaian... Bagi leeza, tempat ini boleh dijadikan salah satu tempat yang boleh dikunjungi. 

MAKULMAT LANJUT : LEPAK SINI 



Gambar kat sebelah ni senarai yang ada dalam bangunan ini... Haaaaa..... Simpan tenaga untuk ronda satu bangunan k...

      TITIK SANTAI :   
Ada duit lebih, ada masa lebih... boleh lah terjah sini... Kalau tidak, sebagai cuci mata jer lah jawabnya. 


16 comments:

  1. best ke kat sini. nak terjah pun jauh snagat la. nanti update nak cuci mata kat blog kamu boleh?

    ReplyDelete
  2. pernah lalu ja xpnh tersa nk lepak situ..hehe :p

    ReplyDelete
  3. Heheh. Pelik aku tengok tempat ni ada food court non halal je. Yang lain-lain, macam biasa. Cuma aku kadang-kadang rasa tak puas hati sebab KL dibangunkan tak agak-agak, tapi tempat lain, nak dapat macam ini memang lambat.

    P/s: Bangunan. Bukan banggunan. ^_^

    ReplyDelete
  4. ramai yg kata best shopping kat sini

    ReplyDelete
  5. akak pun suka juga ke situ.. harga dia kira ok la & fesyen2 dia pun not bad.. berbanding jalan TAR.. aduhai sesak sgt, blh sesak nafas dgn manusia

    ReplyDelete
  6. ahad haritu , ingat remy nak kesana..... tapi bila jln kaki dari times square ke lrt station pun dah mengah! terus tukar haluan ke sogo..... hu3... terus tershopping !

    ReplyDelete
  7. Ramai yang cakap murah dekat sini, tapi kena beli dalam kuantiti yang banyak. Kalau sikit, harga sama je macam dekat tempat lain.

    ReplyDelete
  8. Saya lebih suka jalan2 cuci mata dan tengok gelagat orang kalau pergi tempat macam ini..

    ReplyDelete
  9. WAH.. ,MENARIK NAMPAKNYA.. KENA TUNGGU ADA ORANG BAGI BONUS DULU LA NI GAMAKNYA..


    let's peep ere

    ReplyDelete
  10. lor..ni kat mane plak..isk teruk betul aku info pasal port2 shopping skg..tak penah dengar pon..kalau ko 23 tahun duk kl aku ni dah 28 tahun..langsung tak penah dengar..haha..noob gila..

    ReplyDelete
  11. Err. Hana tak pernah pergi. Bestkah? Tp mcm nampak tempat ni mahai je brg2 dia. huhu

    ReplyDelete
  12. Bestnya kalau bleh shopping sakan..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.