Monday, September 24, 2012

Lirik Lagu Usah Berhenti OST Dan Bila Esok

Salam Sejahtera ...

Search kat goodle (Kepala Getar)

U all tahu cerita Dan Bila Esok : Slot Azalea TV3. Lakonan Kak Rita Rudaini... Sekarang leeza tengah layan drama ni. Not bad lah cerita ni. Tak lah unik atau istimewa sangat, cuma leeza tengok sebab ada kak RR jew... 

Nak share lagu yang selalu leeza dendangkan sebelum naik lif pergi kuliah... Leeza cari lirik lagu ni kat google, tak jumpa.. tu yang taip sambil dengar lagu ni... ha ha ha


TAJUK : USAH BERHENTI 
NYANYIAN : DALILA

Selagi matahari masih terbit
Selagi jantung masih berdegup
Selama itu hatiku pasti 
Melangkah mencarimu mimpi

Biar menangis sendiri
Biar aku belajar berdikari
Selagi belum waktuku mati
Akanku kejarmu wahai mimpi

Nak dengar <SINI : UTUBE>

SINOPSIS Dan Bila Esok : 
Mengisahkan pergorbanan Syafiera ( Rita Rudiani )untuk membahagiakan suaminya (Zamarul Hisyam ). Demi cintanya pada Firdaus, Syafiera membenarkan suaminya berkahwin lagi walaupun Firdaus melayannya bagai menatang minyak yang penuh.Ramai yang cemburu kepada mereka bahagia dan kaya.Berlakulah pergolakan untuk memisahkan mereka dan perebutan harta.

     TITIK SANTAI :  
Leeza pernah mengalir air mata untuk beberapa part yg sedih. Misalnya masa Fira (RR) melihat sendiri suaminya bernikah dengan perempuan lain.

16 comments:

  1. xpernah terlepas tgk cita ni..hahaha..dh leh hafal lagu ni :p

    ReplyDelete
  2. KA x sempat nak follow lah citer ni hehehe

    ReplyDelete
  3. sinopsis dia macam citer AMEERA jer hihi jugak lakonan RR..

    ReplyDelete
  4. terasa dgn apa yg RR lalui.....
    empunya diri lagi lah ...moga RR TABAH....

    ReplyDelete
  5. Minggu ni baru je berpeluang melayan lagu Aliyah - kisah Hati sekali dgn mv. mmg sedih gak. Lol.
    Pernah tgk kot iklan drama ni namun tak berkesempatan nak tgk. Jika kebetulan, mungkin akan menontonnya. hehe..

    ReplyDelete
  6. kira ok lagi kalau tengok suami menikah lain tu nangis jer. boleh meroyan woo kalau suami menikah depan mata. mintak simpang le..


    ReplyDelete
  7. Mmg best lagu dan cerita Dan Bila Esok ni..

    ReplyDelete
  8. hehe. agaknya kalau betul2, awak relakan tak suami awak kawin lagi dan tengok sendiri majlis tu?

    ReplyDelete
  9. sayu sangt ke?xde ksmpatan nk tgk cite nye

    ReplyDelete
  10. ni kompom kat dewan kuliah duk teringat lagu ni je kan

    ReplyDelete
  11. kita tak tgok. tgh follow cite Julia...

    ReplyDelete
  12. nape dia tak pakai lagu sofaz "dan bila esok"??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. dkna tak tengok la citer nie... nak kene duk depan tv la pasni..

    ReplyDelete
  14. mcm ceta Amirah eh?.hehehe..
    xtgk tv,tv kt uma sewa...ROSAK :(

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.