Tuesday, September 18, 2012

Pavlova at Alexis The Garden

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Penghujung semester lepas (Sem 7), leeza akhiri semester dengan lepak makan di Alexis Bangsar bersama-sama rakan leeza. Bukan kepalang lah melantak makan... (Terjah Sini).....

Di hari lahir leeza, kek pavlova menjadi sebutan lagi. Maka, Alexis diserbu lagi untuk meraikan peningkatan usia leeza. Tapi kali ni kita lepak di The Garden pula. 

Aduhai... Dahhh bertambah angka usia leeza. Tapi yang pastinya.. raut wajah ni masih lagi kelihatan muda.. kah kah kah (angkat bakut daaa) 

Jomm serbu gambar Lepak Makan kami

Decor Alexis The Garden

Antara Menu kami. Air teko tu THUMB UP
Kemuncak : Pavlova ...
Peleraiannya
Antara makanan yang THUMB UP : 
  1. Pizza Pollo
  2. Pavlova
  3. Passion Fruit Tea
Nak tahu pasal Alexis lagi... Boleh lah singgah sini juga..... ALEXIS
 

         TITIK SANTAI :   
Rasanya tahun hadapan pula lah leeza makan PAVLOVA... dan tak rasa nak makan.. hihok....
Lepas ni nak try RedVelvet... mana mau dapat ni... wa wa wa

20 comments:

  1. wah sana sini orang sebut pasal PAVLOVA nie.. sedap tak rasa dia? kat tempat eyza tak penah jumpa lagi orang jual PAVLOVA nie.

    ReplyDelete
  2. dalam banyak banyak tu,. akak nak jugak pavlova. waaaaa... nak jugakkkkk
    sedap nya nampak. waaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. pavlova jarang makan takpe....tp kena try kita punya hehe

    ReplyDelete
  4. cantik tempat tu... sesuai ngan rege nya.... tapi baklava tu tu memang nampak fresh sangat !!!!!
    sedap....

    ReplyDelete
  5. Teringin nak rasa pavlova tu camna...

    ReplyDelete
  6. hepi belated besday leeza..lama aku tak lepak bangsar..ni yang kat mane?telawi aku tau la sebab mude2 dulu selalu clubbing situ..hehe..

    ReplyDelete
  7. Jarang aku jumpa orang perempuan melantak tahap tak ingat ni.. Hahah.

    ReplyDelete
  8. tak pnh mkn lg kt kedai ni, tp tgk pavlova tu cam sedap....huh, terliur tgk ni...grr

    ReplyDelete
  9. terbeliak mata mad tengok makanan yang sedap tu slirrrppp XD

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir untuk anda..
    Semakin usia meningkat semakin matang kita..Ok ler tu..hehehehe

    ReplyDelete
  11. Tengok harga macam nak putus nyawa je rasanya. Hahahha

    ReplyDelete
  12. Macam agak mahal je harga makan dekat situ kan.. Tapi sekali sekala makan, nak enjoy-enjoy kira ok la tu.

    ReplyDelete
  13. nak pavlova 1, nak rasa.xpernah makan lagi..huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.