Sunday, September 23, 2012

Pembentangan Penyelidikan Tindakan

Salam Sejahtera ...

Tanggal 27 dan 28 September ini, kelas leeza akan membentangkan penyelidikan masing-masing. Hari yang bersejarah dan pastinya mendebarkan kami. Sepanjang minggu ini iaitu dari 24 hinggalah 28 September, hampir setiap dewan di IPG Kampus Bahasa Melayu dipenuhi dengan pembentangan penyelidikan tindakan. 

Baiklah, leeza ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan semoga berjaya kepada rakan-rakan seperjuangan. Diharap kami dapat bersedia dari segi mental untuk menjawab apa jua soalan yang bakal diajukan oleh barisan penilai serta pensyarah.

 
Giliran leeza bentang hari Jumaat jam 10 pagi... Mendebarkan namun apakan daya, tetap perlu diharungi. Masa tu roomate leeza dah tergolek-golek jatuh katil, leeza baru nak lalui debaran. Roomate leeza bentang hari Selasa... Bahagianya dia merdeka dulu nanti.. hehehehe.....

Oklah.. Leeza harap segalanya berjalan dengan lancar. Moga Rakan seperjuangan dapat mengharungi rintangan ini sebaik yang mungkin. Bawalah bekalan ilmu yang dipelajari sepanjang 8 semester ini.. Fighting!!! 

Leeza nak ucapkan terima kasih juga kepada barisan pensyarah yang sedia memberi bimbingan dan rakan-rakan yang tidak jemu menyokong serta berkongsi ilmu.... :-)

        TITIK SANTAI :   
Moga segalanya berjalan lancar dan Doakan yang terbaik untuk semua.... Moga dipermudahkan segala urusan.

18 comments:

  1. kitorang tesl takde pembentangan untuk kajian tindakan..just bentang masa proposal tu je pastu every weeks p jumpa supervisor..apa pun all the best :)

    laptop bunyi kuat kalo bukan sebab kipas biasanya harddisk..selalu la scan disk tu dan defrag..

    ReplyDelete
  2. All the best Leeza, semuanya pasti akan berjalan lancar...:)

    ReplyDelete
  3. Semoga Berjaya ! XD .. Malaysia Boleh !

    ReplyDelete
  4. wah semoga semangat terus hiii

    ReplyDelete
  5. tergolek2 tu sudah tentu. tp jatuh katil tu xde okeh!!haha

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum.

    Leeza, lana doakan leeza tenang ok. Be well prepare, insyaAllah..leeza pasti boleh go through presentation ni dgn baik ^_^

    #leeza..thanks a lot for ur advice.. :)

    ReplyDelete
  7. buat yang terbaik ye awak! hehe. chai yo chai yo!

    ReplyDelete
  8. gud luck....
    semoga semuanya berjalan lancar nanti.......

    ReplyDelete
  9. all the best! benda yang baik insyaAllah berakhir dgn baik jugak:)

    ReplyDelete
  10. Selamat berjaya dan Lakukan terbaek!!!

    ReplyDelete
  11. erm hope sume bejalan lancar

    y penting markah utk tu skit je

    so kalo kne hentam pon

    chill

    ReplyDelete
  12. sori lambat singgah..so dah merdeka la ni kan..bleh la leeza plak golek2 sampai bawah katil..haha..

    ReplyDelete
  13. eh,terlepas plak baca yang tarikh tu..start baca lepas gambar..sori silap.ingat jumaat lepas..ekeke...btw..goodluck leeza..

    #belum merdeka lagi la gamaknya..hehe

    ReplyDelete
  14. xterlewat lg kah?gudluck tuk kamo...

    ReplyDelete
  15. Semoga berjaya Leeza. masa nak wat presentation tu, amik beberapa saat untuk bertenang. Semoga berjalan lancar.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.