Sunday, September 2, 2012

Perjalanan ke IPG KBM

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Setiap minggu leeza pasti melalui perjalanan seperti ini. Kadang-kadang kalau rasa nak cepat tu, memang stress lah. Padahal tak ada lah sesak apa-apapun.  Cuma tak faham kenapa banyak kereta... haaaaaaaa



Kalau leeza ada driver kan bagus, nak pergi kampus orang hantar, orang ambil. Kita duduk belakang tidur.. ki ki ki ki......


      TITIK SANTAI :  
Lampu meter kereta yang ditukar oleh adik... 
Merah seperti keretanya... dan i like red, white n black... sorry roomate, memang i suka black lah.


11 comments:

  1. moga selamat sampai, psikologi kena kuat bila berhadapan dgn kereta byk & jammed ni =)

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. sekarang ni susah nak jumpa jalan yang tak sesak...

    ReplyDelete
  3. kira ok la tu ade dah kereta sendiri nak drive..sabo je la ye leeza..haha

    ReplyDelete
  4. jln kmpg pun sesak mcm jln kt bandar.....kpg eca ari2 jammed.hahaha

    ReplyDelete
  5. sy de driver
    \
    membe y bawak dr kajang smpai melaka

    masuk ayer keroh sy lak

    keje sama antara membe hehe

    ReplyDelete
  6. nak offer diri jadi driver lah.... he3.... boleh ?
    tapi bila tgk jln2 tu cam sesak jer... tak jadi ler..... stress !

    ReplyDelete
  7. Jem pekara biasa..Tiada jalanraya yg tiada jem skrg nie..
    Warna merah kt meter kurang menarik pada mata..(><)"

    ReplyDelete
  8. jalan sekarang ni memang sesak .. tak tau la apa sebab..

    ReplyDelete
  9. jgn kata kamu je tak suka sesak. akak pun memang tak suka sesangat....

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.